<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=325673730927992&ev=PageView&noscript=1" />

10 najboljih tekućih pudera iz drogerija

Nakon članka o 10 najboljih maskara iz drogerija, u ovom članku možete  otkriti 10 najboljih drogerijskih tekućih pudera. 
Nadam se da ćete uživati u članku, a na facebook stranici možete igrati nagradnu igru i osvojiti svog favorita. 
Sretno svima. 

1. Bourjois, Healthy mix serum 
Serum je  predviđen najviše  za osobe sa suhom i normalnom kožom,  kao i za osobe koje žele postići blago do srednje prekrivanje.
Puder se lako razmazuje i ostavlja prekrasan dewy finish, a koža lica nakon njegovog nanošenja izgleda prirodno i svježe.

10-najboljih-tekucih-pudera-drogerija-hadoka 3.jpg

2. Bourjios, Healthy mix puder
Puder, koji je osvojio srca mnogih, namijenjen je za osobe sa normalnom i mješovitom kožom. U zadnjih par godina  na tržištu su nam bile dostupne tri  varijante, dvije prije 2017. godine i jedna nakon 2017. godine. Osim pakiranja, razlika je bila najviše u teksturi, kao i u procesu oksidiranja koji je kod prethodnog pudera bio znatno  jači. Većini koja je i prije korstila ovaj puder, i novija verzija odgovara, a zanimljivo je kako velikom broju ljudi kojima prije ovaj puder nije odgovarao, nova verzija savršeno pristaje. Kao i HM serum, puder pruža baršunast i prirodnan izgled lica, međutim za razliku od seruma, na licu traje i nekoliko sati duže. Puder je idealan izbor za sve koji traže puder srednje gustoće, srednje prekrivne moći i koji se lako razmazuje.

10-najboljih-tekucih-pudera-drogerija-hadoka 10.jpg

3. L'Oréal,True mach
Ovaj L'Oréal tekući puder jedan je od najčešće hvaljenih drogerijskih favorita. Namijenjen je osobama koje imaju normalnu i  mješovitu kožu.  Iako je  puder poprilično tekuće teksture pruža srednje prekrivanje, odlično se razmazuje i koža nakon njegovog nanošenja izgleda blistavo, što je često i najvažniji cilj koji želimo postići nanošenjem pudera, a ovaj puder to ispunjava. 

10-najboljih-tekucih-pudera-drogerija-hadoka 11.jpg

4. Maybelline, Affinitone
Iako je ovaj puder namijenjen za sve tipove kože, ipak je  preporuka  da najbolje odgovara osobama koje imaju  normalnu  i mješovitu kožu. I u tom slučaju, najbolji dojam pudera ostvariti će se  uz dodatak  matiranja t-zone sa puderom u kamenu. Puder pruža srednje prekrivnu moć, a divna tekstura ostavlja baršunat i zdrav izgled lica. 

10-najboljih-tekucih-pudera-drogerija-hadoka 4.jpg

5.Maybelline, Affinitone Mineral
Jedan od najboljih pudera koji savršeno zaglađuje pore, a nakon kojeg koža izgleda blistavo. Međutim, obzirom da puder ostavlja dewy finish najbolje pristaje osobama sa suhom i normalnom kožom, kao i onima koji vole srednje prekrivanje i lagan osjećaj na licu.

10-najboljih-tekucih-pudera-drogerija-hadoka 5.jpg

6.Revlon colorstay
Za osobe sa mješovitom i masnom kožom, koje tragaju za puderom koji ostavlja mat finish i žele jaku prekrivnu moć upravo bi Revlonov Colorstay mogao biti favorit. Ovaj puder prekriva sve neprevilnosti i bez prosijavanja t-zone može na licu izdržati sigurno i do 10 sati. Ujedno je kod njega prednost i to što ne ostavlja težak osjećaj na licu i što se lijepo razmazuje.

10-najboljih-tekucih-pudera-drogerija-hadoka 8.jpg

7.  L'Oréal Infalible 24h matte
Kao što i samo ime kaže ovaj puder ostavlja mat finish, srednje je do jake prekrivne moći i najviše odgovara  osobama koje imaju mješovitu i masnu kožu. Iako je tekstura pudera srednje gustoće jako se lijepo razmazuje, pa nakon njegovog nanošenja koža ima zdrav i blistav izgled.

10-najboljih-tekucih-pudera-drogerija-hadoka 6.jpg

8.Maybelline  Fit me+matte poreless
Puder koji je već jako dugo miljenik mnogih, pred nekoliko mjeseci zasjao je i na policama hrvatskih drogerija. Iako je namijenjen i za osobe sa masnom kožom, ipak bi preporuka bila da njabolje odgovara  osobama sa normlanom i mješovitom kožom, a  koji teže polu mat finishu. Puder je predivne teksure i pruža prirodan izgled lica.
+ Ovaj puder dolazi i u verziji Fit me, dewy+smooth foundation, a koji je namijenjen osobama sa suhom i normalnom kožom. S obzirom da ima odlične recenzije, nadamo se da ćemo ga uskoro ugledati i u hrvatskim dorgerijama.

10-najboljih-tekucih-pudera-drogerija-hadoka 2.jpg

9. Catrice HD liquid coverage 
Iako Catrice puderi najčešće dolaze u jako svjetlim nijansama, prednost ovog pudera je ta što nijansu za sebe mogu pronaći i osobe tamnijeg tena. Puder će najviše odgovarati osobama mješovite do masne kože i koje teže jakoj prekrivnoj moći. S obzirom na omjer kvalitete, predivnog pakiranja i cijene ovaj puder je već duže vremena visoko na ljestvici favorita. 

10-najboljih-tekucih-pudera-drogerija-hadoka 7.jpg

10.  Pupa BB cream+primer
Iako se radi o BB kremi, ova krema u boji, srednje guste teksture,  može zamijeniti pudere koji pružaju blagu prekrivnu moć. Bb krema pruža lagan i prekrasan osjećaj na licu. Iako je namijenjen svim tipovima kože, uobičajeno bi najbolje mogao odgovarati  osobama sa normalnom i mješovitom kožom. Jedina mana ove BB kreme je ta što kod dolazi u samo dvije nijanse.  Ova bb krema dolazi i u varijanti za mješovitu i masnu kožu, pa se također nadamo da će je uskoro i osobe sa masnom kožom moći kupiti u hrvatskim drogerijama. 

10-najboljih-tekucih-pudera-drogerija-hadoka 9.jpg

Hvala na čitanju. 
Uživajte u make-up-u. 


Pratimo se dalje putem bloga, facebook-a  i instagrama. 
Voli vas, 
Hana 

Instagram