<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=325673730927992&ev=PageView&noscript=1" />

10 pitanja koja pomažu u ostvarenju snova

Započela sam blog ne samo kako bih mogla objavljivati modne kombinacije, uspomene sa putovanja i beauty favorite... Počela sam jer sam htjela stvoriti svoj inspirativni interent kutak. Uvijek sam bila u potrazi za knjigama, filmovima, videom koji će mi pomoći onda kada sam mislila da pomoći nema. A pomoći uvijek ima i možda baš ovih 10 pitanja vama pomogne. Sretno!

 

 

Ako još niste pronašli svoj posao iz snova, nikad nije kasno da krenete u potragu.Također, nije neuspjeh ako ga još niste našli, neovisno koliko imate godina, koliko ste prilika do sada propustili i ako mislite da se vama snovi nikada ne ostvaruju. Čim ste ovo i kliknuli, to znači da je ovo još jedna stepenica bliže vašem ostvarenju.. 

Čitala sam da je u dobi od 23, Oprah bila otpuštena sa svog prvog posla.  U dobi od 24 godine, Stephen King je radio kao domar i živi u prikolici. J. K. Rowling je sa 28 bila samohrana majka koja je živjela od  socijalne pomoći, a Harrison Ford je sa 30 godina bio stolar.Vera Wang nije uspijela izboriti mjesto u  olimpijskom timu  umjetničkog klizanja, niti je dobila poziciju urednice u Vogeu-u, a svoju prvu haljinu dizajnirala je sa  40 godina. Samuel L. Jackson nije dobio svoju prvu filmsku ulogu sve dok nije navršio 46. rođendan. Morgan Freeman  svoju prvu veliku filmsku ulogu imao je sa 52. Louise Hay nije imala svoju izdavačku kuću sve dok nije imala 62 godine. .

Ako još  niste našli svoj posao iz snova,  nikad nije prekasno.

Nikad nemojte sebi reći da ste prestari.
Nikad nemojte reći da ste propustili svoju priliku.
Nikad nemojte reći da niste dovoljno dobri.
Što god želite napraviti, još uvijek stignete.

Ako ne znate što je vaša strast, šta vas čini najsretnije, ovaj članak mogao bi vam pomoći. NaForbes stranici našla sam popis sa pitanjima koji ću podijeliti s vama i potaknuti vas na razmišljanje koje vam može promijeniti život. Uzmite si malo vremena za razmišljanje o sebi i fokusirajte se na prvi osjećaj koji vam dođe kada pomislite na  svoj posao iz snova. Zamislite šta bi to bilo i kako bi tada izgledao vaš dan na poslu. Ako još nemate odgovor ili je to tema za koju ste prije uvijek mislili da je za vas preteška, ispod teksta se nalazi test koji pomaže u osmišljavanju. 

Ne dopustite strahu ili nesigurnosti da utječe na vaše misli jer su to samo trenutna uvjerenja, već zamislite sve mogućnosti koje vas okružuju i koje vam mogu pomoći u ostvarenju tog cilja. 

I da, sve je  moguće. Sretno!

 

1. Da biram obrazovanje ili tečaj, definitivno bi  probao/la ____________, jer je ____________.

2.Uvijek se pitam kako bi bilo raditi kao____________ jer mi je zanimljivo kako ____________.

3. Da krenem sada u školu/fakultet posvetio/la bih se više  ____________, jer je ____________.

4. Da biram posao jednog svog prijatelja/ice izabrao/la bih ____________, jer je ____________.

5. Moja obitelj i prijatelji uvijek kažu da bih bio/bila dobra u ____________.

6. Kada razmišljam o mjestu gdje radim, mislim o ________.

7. Ono što najviše volim u  mom trenutnom poslu/školovanju  je ____________, jer je ____________.

8.Kada bih mogla na poslu i ja odlučiti o nekom potezu, to bi bilo____________, jer je ____________.

9. Kad jednom odem u mirovinu, želim  se prisjetiti da sam to ostvario/ostvarila putem ____________.

10. Da imam slobodan vikend koji bi mogao/mogla usmjeriti na rad, ja bih odabrao/odbarala  ____________, jer je ____________.

 

 

 

Instagram