<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=325673730927992&ev=PageView&noscript=1" />

Tjedan sretnih suza počeo je u Istri.
Da, plakala sam jako puno od  te nevjerojatne ljubavi i sreće.
rugo jutro su mi oči bile tolllikoooo natečene da sam izgledala kao bumbar. Ali, jako sretan bumbar.
Vikend prije vjenčanja u glavi je jedan poseban stadij sreće.
Bilo da se udaješ ili ideš na nečije vjenčanje i djevojačku zaista jedna posebna atmosfera vlada u zraku.
I biti će vam predivno neovisno kako odlučile proslaviti. 
Kako god zamislite taj dan, uživati ćete i biti ćete sretne. I sada su mi oči pune sretnih suza kada se sjetim tog perioda.
Bila sam okružena najboljim prijateljicama, sunce je odlučilo izaći taj vikend, a voda u  bazenu  bila je  dovoljno topla.
Bile smo okružene finom hranom, imale smo dovoljno naranči za Aperole i jako puno uspomena sačuvanih na skrivenim slikama.
Torta je bila skrivena do ponoći, a u selu nikome nije smetala  glasnija muzika i još glasnije ženske priče i smijeh.
Uvijek sam svoju djevojačku zamišljala kao proslavu  rođendana na proljeće.
I sretna sam kada se danas mogu sjetiti svih tih divnih trenutaka.

ZAMIŠLJANJE
Sve što zamisliš je moguće. Tako da ako si ti buduća mlada ili netko tko planira raditi djevojačku zabavu za nekoga, prvo zamisli šta bi za tebe bilo svaršeno, šta bi za nju bilo top. Nakon toga pričajte. Punoooo. I kombinirajte sve prijedloge, ideje i liste želja. 

PLAN
Uvijek sam zamišljala da djevojačku provedem okružena najboljim prijateljicama, u sunčano proljeće pokraj bazena. 
Znala sam da nas neće biti lako organizirati s obzirom na različite životne lokacije, radno vrijeme i obaveze, aliiiii na kraju nas je većina uspjela sve iskombinirati za taj vikend. Cure koje nisu mogle doći, žrtvovale su taj vikend da mogu doći na vjenačanje što je jedini dan do sada na kojem su mi prvi puta bile sve okupljene. Dale su sve od sebe, dušu i srce. Hvala vam na svemu. 
Nakooon tisuće mailova i poziva ( da, tada sam znala doslovno sve kuće za najam u Rijeci i okolici hahah) prijatelj od prijateljica dao nam je jedan broj mobitela koji je bio rješenje za sve. I čim se javio znala sammm, omg ta kuća je za nas. Prvi sretni trenutak bio je kada se javio sa istarskim naglaskom, a tako priča i Kikijev tata. Od prve je bio jakooo simpatičan i ljubazan i bio je otvoren na sve naše lude ideje.
S obzirom kakva je sve iskustva imao sa svim proslavama, to je zapravo ugodno iznenađujuće. Bio je savršen domaćin i ima zauvijke sve moje preporuke.  
 

GDJE
U našoj predivnoj Istri smjestilo se malo mjesto Foli. Smješteno je u središnjem dijelu Istre pa je zbog toga i savršena startna pozicija ako želite raditi dnevne izlete i krenuti za  Pulu, Brijune, Poreč, Rovinj, Motovun ... 

KADA
Vikend prije vjenčanja Kiki i ja smo proslavili 6. godišnjicu veze i meni je to bio zadnji Dorčić vikend. Još uvijek mi to zvuči nevjerojatno hahah. Bila je sredina 5. mjeseca, bilo je sunčano, ne prevuće, ali dovoljno toplo da se odlučimo na skok u bazen. 

KAKO DOĆI
Sve smo došli iz Rijekes autima, ali neke od njih su išle prema kućici ranije kako bi pripremile balone i dekoraciju.
Hvala vam punooo na svemu. Torta i kruna su bile top topova. Hvala vam na jubavi, poklonima i svim grupnim zagrljajima. 
 

HRANA 
U kući smo bile dva dana. U vrtu nas je čekao pripremljeni roštilj, a drugi dan smo na ručak oporavka išle u Agritourism Ferlin .
Hrana i ambijent su savršensto, a moja preporuka bi bili fuži sa tartufima. 

Hvala vam puno na ljubavi.
I couldn't say "I do" without you. 
A za sve buduće mladeee...Keep calm and get your bachelorette on.

Voli vas, Hana 

Instagram