<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=325673730927992&ev=PageView&noscript=1" />

#instagram husband

Hvala Kiki na svemu

Moj Kiki instagram je mužić još i prije nego je Instagram postao Instagram i prije nego što je postao muž.
Ovo je moje veliko hvala tebi. Volim te puno.

1. Hvala što si strpljiv svaki put kada želim sačuvati neku našu uspomenu na slikama. Da, znam da već imamo tisuću uspomena hahha ali hvala što imaš strpljenja kada pomislim i na  1001.
2. Hvala što čekaš nekoliko minuta nakon što su nam konobari donijeli hranu i/ili cugu,  da ja prvo to poslikam što je brže moguće pa da  onda možemo uživati u svakom grizu, u svakom gutu i u neometanom  uživanju svih specijalieta. Ma jelda da je onda svaki gric i guc još slađi?:)
3. Hvala ti što znaš da putovanje, ljetovanje, zimovanje, jednodnevni izlet ili odlazak u dućan po hranu, zapravo predstavlja  i neograničenu i neočekivanu  mogućnost  za rokanje tisuće i tisuće  divnih slika. Hvala ti što mi nekada kažeš pomalo i što znaš da što prije slika postane top možemo uživati i u onim divnim trenucima za koje Instagram ne zna.
4. Hvala ti što me braniš kada drugi misle da pretjerujem, hvala što me pitaš kako želim da slika ispadne i  hvala što pristaješ na ponavljanje scena. #samospontano uvijek ispadne najbolje nakon repriza. 
5. Hvala ti što stojiš kraj mene, iznad, ispod i pokraj  i što ponekad i  trčiš uz mene  u potrazi za savršenim trenutkom i što pritom nekada držiš i sve rekvizite prevladavajući osjećaj srama ili neugode. (Sjetimo se prvih slika sa selfie stlickom hahah) I da, stvrano mislim da smo spremni za sljedeću fazu i  dron.  Volim te.
6. Hvala ti što imaš strpljenja čekati ispred dućana kada na samo par minuta.... Ok, znam da nikad nije bilo samo par minuta. Ali hvala na vremenu  da ulijećem u dućane u kojima je baš sniženje na sve što sam mjesecima gledala.  Hvala ti što se povremeno, kada je to uistinu nužno odlučuješ i na ulazak sa mnom  iako si možda tada unutra  i jedini muškarac. Ma briga te mišu. Hvala što nosiš vrećice i što iza svake top slike outfitta stoji i njadraži modni dodatak - tvoja  sjena.
7. Hvala što znaš koja je slika bolja od druge iako se slažemo da se radi o nijansama i da je razlike zapravo teško naći kao što je ponekad teško naći i Juru. Ali hvala što  znaš  odabrati najbolju sliku i hvala  što ti  je ok što je to često prva od onih 300. Ali svejedno izrokamo i tih 300. Da budemo sigurno, zar ne?
8. Hvala ti što ti je postalo normalno da doručak u krevetu ponekad znači i slika, kao i nošenje tanjura i šalica na možda  neočekivana mjesta. Što kada zajedno kuhamo prebacuješ tijesto, umake i druge dodatke dok ja slikam. Hvala što ti je  slikanje cvijeća, knjiga, ulica, zgrada, kozmetičkih proizvoda, odjeće, cipela i Rockya slatko i smiješno. Ok, više smiješno, nego slatko, ali ipak.
9. Hvala što uvijek namještaš najbolje svijetlo i stvaraš najbolji kontrast, što si najbolji asistent frizure, šminke, kostimografije i dizajna. Što uz sve te titule imaš i onu najboljeg motivatora i najvjernijeg navijača.
10. Hvala što jednim tvojim pogledom znam kada je dosta i što u tvom zagrljaju na sve drugo  zaboravljam, ali hvala ti što si skupa sa mnom svaku tisuću proslavio kao da je tvoja, sa istim žarom kao što slaviš rukometne golove, PS uspjehe i činjenicu da će Rijeka napokon postati  prvak.  
 

Sretna 8. godišnjica mišu. 
Volim te puno.

Instagram