<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=325673730927992&ev=PageView&noscript=1" />

Najdraža kava s pogledom - Vintage bar

Najdraža kava mi je ona kava koja uključuje predivan pogled. U slučaju Vintage bara, kava sa pogledom na našu predivnu Rijeku.






Vintage bar jedan je od mojih najdražih kafića u Rijeci.
Prije svega jer se nalazi na Trsatu, dijelu grada Rijeke gdje sam odrasla.
Mjestu gdje smo Kiki i ja ispijali prve kave tako da je  već i to velika emotivna povezanost sa ovim predivnim kafićem. Prvi poljupci, prvi koncerti i jedno od potencijalnih mjesta za naše vjenčanje. Mjesto gdje smo uživali u prvim zajedničkim, sretnim  tišinama dok smo gledali kako sunce zalazi nad Učkom, a nebo iznad Rijeke postaje sve crvenije, sve užarenije dok mjesec i zvijezde čekaju svoj trenutak. Mjesto na kojem smo snimili prvi youtube video, mjesto na kojem sam napravila prvi #hadokasheart u Rijeci i koje je našlo mjesto i na našoj pozivnici.  Instagramski fotogenično mjesto,  rekla bih.
A osim predivnom pogleda, interijer je također njihov adut. Uređen je u vintage stilu, sa centralnim kružnim stepenicama oko kojih je raspoređeno nekoliko intimnih kutaka. Velike, udobne fotelje, svijeće, fotografije prošlih vremena i legendi kao da te podsjećaju koliko život brzo prolazi i zato dok imaš prilike, imaš prilike iskoristi sve mogućnosti. Romantična kulisa za zimske kave, tople čokolade i ugrijane zagrljaje. O tome ćete ovdje još saznati u zimskim izdanjima.  A uz program 1000 svijeća na Trsatu koji se odžava u ljetnim mjesecima Vintage bar  postaje još romantičniji. Da, moguće je i to. Mjesto je to uz koje me vežu mnoge uspomene, a ja sam takva. Bitno mi je da mjesto ima dušu i uspomene. I onda mi to mjesto postaje najdraže. 
Od svih kava najviše volim one koje uključuju predivne poglede. Mjesto na kojem se prepuštaš svijetu. Mjesto  na kojem ti svi ti predivni pogledi, panorame, krajolici, morske daljine oduzimaju dah. Mjesta na kojima shvaćaš koliko možeš biti zahvalan što imaš priliku uživati na tim divnim mjestima. Sam sa svojim mislima ili dok vikednom u užurbanim gungulama sa prijateljima uživaš u onim razigranim nadoknadama svih propuštenih događaja ili prisjećajući se svih zajedničkih uspomena. Malo je mjesta na kojima se tako  slobodno osjećam i na koijma uživam u ispijanju kava čak i sama. Vintage bar jedno je od takvih mjesta. Zbog duše, zbog atmosfere, zbog fine Illy kave i predivnog pogleda na Rijeku. Moju Rijeku. Našu Rijeku.  I mjestu gdje to može postati i tvoja Rijeka

1.GDJE SE NALAZI: Trsatska gradina, Ulica Petra Zrinskog bb
2.FACEBOOK: VINTAGE BAR
3.NJADRAŽE: Illy kava 
4.NAJDRAŽE VRIJEME DOLASKA: Rano ujutro ili taman prije zalaska sunca
5. CIJENE: Svatko si ovisno o budžetu može odabrati od esperessa do koktela

Hvala Vintage bar, vidimo se brzo. 
 

vintage bar.jpg fashion.hr.JPG gradina.jpg pogled sa gradine.jpg pogled sa gradine #hadokasheart.jpg
Instagram