<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=325673730927992&ev=PageView&noscript=1" />

O'Hara Rijeka - prva pizza s Milom

O'Hara je napokon najavila dolazak u Rijeku i mi smo dolazak pizze napolitane jedva čekali sve ove godine. Otvaranje je bilo planirano nekoliko dana prije mog termina pa kako ne bismo riskirali puknuće vodenjaka nasred restorana, Kiki i ja smo se dogovorili da ćemo u O'Haru ići u troje kada nam Mila dođe. Mjesec i tjedana dana nakon rođenja Mile hrabro smo odlučili pokušati s njom otići na ručak vani. Sjećam se koliko smo sve isplanirali taj dan i koja je neizvjesnost bila u zraku jer nismo bili sigurno hoće li se i njoj isto sviđati ta ideja hahha. Ali, sva sreća na mamu i tatu je pa joj se sviđao borava u pizzeriji. 

Osim što je to  mjesto u kojem u Rijeci možete uživati u najboljoj napolitanskoj pizzi, ono što je velika prednost O'Hare je to što nam je hrana došla nevjerojatno brzo, a to nam je s obzirom na maleno dijete bilo jako važno. Već niti 5 minuta od našeg dolaska i izbora pizza, one su nam već bile na stolu tako da je naše uživanje u pizzi ukupno trajalo 30 minuta što je bilo idealno koordinirano sa Mlinim spavanjem i hranjenjem te smo uspješno izbjegli bilo kakve dramatične suze ( i njene i naše) nasred restorana. 

Konobari su bili jako ljubazni s obzirom da smo imali kolica i smjestili su nas za stol uz koji smo mogli smejstiti kolica kako ne bi nikome smetali.
Za prvi put Kiki se odlučio na pizzu br 8, a ja za br 3 i to su nam najdraže pizze koje smo do sada pojeli u Rijeci. 

Za više informacija posjetite O'Hara facebook stranicu i želimo vam dobar tek. 
 

Instagram