<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=325673730927992&ev=PageView&noscript=1" />


Znate već da sam veliki obožavatelj svijeća i da ih obožavam kupovati, izrađivati, a neke držati i ne upaljene godinama.  S obzirom da je paljenje svijeće i  jedan od simbola krštenja, znala sam odmah da će svijeće biti zahvalnica za Miline goste. 
Za naše vjenčanje Kiki i ja smo gostima poklonili bočicu u obliku srca koje smo napunili maslinovim uljem. Nikad neću zaboraviti kako smo punili tih 1ooinjak bočica kod njega u vrtu nekoliko dana prije vjenčanja pa sam znala da i ovaj zadatak možemo zajednički odraditi. Svako je bio zadužen za svoj dio i bili smo kao mala tvornica. Mala radionica hadoka je radila punom parom i uspjeli smo na vrijeme pripremiti 30ak posudica. Na posudice sam lijepila naljepnice koje sam napravila tako što sam prvo ispisala tekst na bijeloj naljepnici, a zatim sam bijele naljepnice zaljepila na zlatni ljepivi papir koji sam  onda razala do željenog oblika. 
Predomišljala sam se za tekst zahvalnice, ali sam se na kraju odlučila da piše Voli vas Mila, a ona je na dan krštenja svim gostima  dobrim raspoloženjem i slatkim osmjesima upravo ljubav i sama pokazala. 

 

zahvalnice-za-krstenje_mila-hadoka.jpg
Instagram