<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=325673730927992&ev=PageView&noscript=1" />

Jedva smo čekali odlazak u Trst i uživanje u pizzi u Biancu. Obožavamo pizzu i pretpostavljali smo da će nam ova biti jako fina, ali smo se i sami iznenadili da nam je jedna od najboljih pizza koje smo u životu probali. 
Za početak, jako nam je bilo teško odlučiti se jer je izbora jako puno pa smo za prvi put odlučili probati klasične verzije,a . već smo za drugi put odabrali favorite sa bianco podlogom. 
Od trenutka od  kada smo naručili pizzu do trena kada nam je došla na stol prošlo je niti 15 minuta, a cijelo vrijeme pripreme pizza može se gledati u prijenosu uživo na ulazu u restoran. 
Mila je spavala uz zvuk talijanskih šansona dok smo mi jeli i uživali u vremenu za mamu i tatu. 
Rade dvokratno pa treba paziti na radno vrijeme prije dolaska, a ukoliko ne želite riskirati čekanje na slobodan stol moguće je i rezervirati mjesto. 
Mi smo došli taman nakon otvaranja tako da je bilo praznih stolova, ali je velik broj već bio rezerviran pa smo imali sreće
Ako vas put odvede u Trst ovo je definitivno naša preporuka za ručak, a mi jedva čekamo sljedeći put kada ćemo definitivno ostaviti malo mjesta pa da probamo i njihove deserte.  

Sretan put i dobar tek 

bianco hadoka trst.jpg bianco with baby.JPG trieste hadoka bianco 6.jpg bianco trst 1.jpg bianco trst.JPG
Instagram