<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=325673730927992&ev=PageView&noscript=1" />

Capsule wardrobe - proljetne jakne

Svake godine prije početka proljeća, uvijek provjerim svoj ormar i jakne proljetne jakne. 

Baloner, kožna jakna, traper jakna i bomber jakna najbitnije su mi jakne za proljeće i dovoljne su mi za sve prigode: odlazak na sastanke, u park s Milom ili na druženje s prijateljicama.

S obzirom da su prošle jeseni i ove zime prošivene jakne bile jedan od glavnih trendova, na listu favorita jakni za proljeće svakako bih dodala i prošivene jakne. 

Glavne boje prošivenih jakni koje smo nosili u prethodnim mjesecima bile su: crna, bež i maslinasta. Ja sam se odlučila na početku jeseni za crni model takve jakne i u kraćoj i u dužoj nijansi. 

Za proljeće planiram izabrati prošivenu jaknu u jednoj od pastelnih nijani i takve jakne su mi svakako na listi želja. 

 S vama u nastavku dijelim neke od mojih proljetnih favorita jakni koje sam našla i na sniženjima tako da se na taj način uz manju cijenu možete već unaprijed pripremiti za proljeće koje nas čeka iza ugla. 

 

proljetne jakne hadoka 5.jpg proljetne jakne hadoka1.jpg proljetne jakne hadoka2.jpg proljetne jakne hadoka3.jpg proljetne jakne hadoka4.jpg
Instagram