<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=325673730927992&ev=PageView&noscript=1" />

Hotel Malin, u Malinskoj na otoku Krku za nas ima posebno značenje jer smo u tom hotelu 2015. godine slavili naše vjenčanje. 

Svake godine uvijek se trudimo  organizirati proslavu godišnjice braka na terasi restorana Mulino koji se nalazi ispod hotela, na šetnici kraj mora, okruženoj maslinama.

Naravno da sam zbog te činjenice iznimno subjektivna po pitanju preporuka za hotel Malin, ali svi koji me znaju, znaju da zaista nikad ne bih preporučila bešto što i sama ne volim. 

A kod hotela Malin zaista sve volim: od usluge, ljubaznosti, blizine mora i borove šume koja okružuje hotel. 

Od kada smo slavili vjenčanje, hotel je renoviran tako da danas u ponudi imaju i novi wellness  centar kao i tunutarnji i vanjski bazen.

Uz to, hotel je organizirao i dječju igraonicu u kojoj se djeca mogu igrati sa animatorima dok roditelji za to vrijeme mogu malo odmoriti.

Ispred hotela nalazi se  manji dječji park, a od hotela možete krenuti i u šetnju uzduž morske obale. Kada je Mila bila manja tu smo često dolazili na šetnju u kolicima,  a kako je rasla onda smo šetnju u kolicima zamijenili vožnjom romobila i bicikle. Morskom šetnicom može se  doći skroz na drugu stranu Malinske, do Haludova ili  šetnjom u drugom smjeru do malog šarmantnog primorskog mjesta Porat.

Hotel nudi uslugu polupansiona tako da su vam  doručak i večera osigurani. Imaju veliku i raznovrsnu ponudu hrane i pića.

 Jednu večer večerali smo u restoranu Mulino jer su u to vrijeme bili dani šparoga pa su imali prigodne menije tako da uvijek možete istražiti i takvu gastro ponudu ovisno o tome u kojem periodu godine dolazite na odmor. 

U blizini hotela nalaze se  i dva restorana koja bih izdvojila za opciju ručka: Primorska koliba gdje možete uživati u domaćoj hrani te King's caffe u kojem imaju veliki izbor brzih  jela ( tortilje, burgeri, brunch,  toast...) 

 

malin hadoka2.JPG malin hadoka1.jpg malin hadoka3.jpg malin hadoka10.jpg malin hadoka11.jpg malin hadoka5.jpg malin hadoka6.jpg malin hadoka7.jpg malin hadoka8.jpg malin hadoka9.jpg malin hadoka10.jpg malin hadoka13.jpg malin hadoka12.jpg

S obzirom na blizinu Rijeke, jednu večer Milu smo odveli iz Malinske u Rijeku na čuvanje kod bake pa smo imali #vrijemezamamu za zadnjih 24 sata boravka u hotelu.

Sljedeće jutro uživali smo u doručku za dvoje, a nakon toga nam je hotel organizirao odlazak na degustacijski meni u konobu Nada u Vrbniku.

Inače hotel često svojim gostima nudi organizaciju različitih izleta ovisno o godišnjem dobu tako da sam sigurna da će u svakom periodu imati zanimljive preporuke za izlete. 

Ukoliko u Malinsku dolazite s djecom, možda će vam koristiti informacija da u Malinskoj imate nekoliko lokacija sa zabavnim sadržajem za djecu kao i lunapark koji smo i mi posjetili. 

Naši prijedlozi za izlete dok ste smješteni u hotelu Malinu su: 

Istraživanje mjesta na otoku Krku. Otok je manje veličine tako da nekoliko mjesta u okolici Malinske možete obići u nekoliko dana: Njivice, Omišalj, Krk, Punat, Baška

Izlet podmornicom ili turističkim brodovima do Cresa i/ili Raba 

Kuća krčkog pršuta i jestivi suveniri za uspomenu 

 

Sve detaljne informacije o hotelu Malin možete pogledati na linku:

Link 

Sve slike i videe koje smo snimili za vrijeme odmora možete pogledati na linku: 

https://www.instagram.com/hadoka.hr/?hl=hr

Nadam se da će vam ovaj tekst pomoći u organizaciji odmora  i želimo vam sretan put. 

 

 

malin hadoka14.jpg

Konoba Nada - Vrbnik 

IMG_0725.jpg

Primorska konoba

IMG_0746.jpg IMG_0966_2.jpg

King's caffe

Instagram