<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=325673730927992&ev=PageView&noscript=1" />

Kako je Mila i dalje spavala za vrijeme izleta u Delnice i naše goranske avantrure, a kako nam se sviđa kako na nju utječe svježi zrak, odlučili smo produžiti inaš zlet do Lokvi. U Lokve je Kiki zadnjih godina išao (u malo ekstremniju vožnju) s biciklama, a ja nisam bila godinama pa se ovo učinilo kao savršena prilika. Za razliku od Fužina, šetnja oko Lokvarskog jezera je ipak malo zahtjevnija. Kada biste se odlučili na taj pothvat naša preporuka bi svakako bila ići bez kolica uz jezero jer stazice koje vode oko jezera su sličnije makadamu, strimije su, a često putevi vode dublje u šumu, tako da šetnja zapravo i nije oko samog ruba jezera. Puno bolja opcija bila bi šetnja sa bebom u klokanici, ali i odabir samo jedne strane za šetnju ili samo jednog dijela puta uz izbir nekog najlakšeg dijela ili pak dijela koji kreće od predivnog restorana Eva, u koji se onda možete vratiti na ručak.  Mi smo se  ovaj put odlučili na kraću šetnju jednim cestovnim dijelom i dijelom koji ide do brane sa koje se pruža predivan pogled.

Ovaj vikend ponovo mi je život pokazao ( uz Kikija koji  cijeli život živi po toj teoriji) kako se neke najbolje stvari u životu događaju spontano. Zbog njegovog posla često na sve avanture krećemo  spontano, doslovno uz dogovor od danas do sutra, ali uvijek sm tu ja koja planiram te izlete dugooo unaprijed kako bih u tim trenucima bila potpuno  spremna. Otkrila sam još neka predivna mjesta u našem gorju tako da jedva čekam još neke spontane odlaske s Milom na izletet u Gorski kotar (koji sam naravno već sad pomno isplanirala hhaha). 

lokve - hadoka 2.JPG lokve hadoka 1.JPG lokve hadoka 4.JPG lokve hadoka 5.JPG lokve hadoka 6.JPG

Ovje možete pogledati gdje smo uživali u kavi, ručku i slatkim štrudlama uz predivan pogled.

eva lokve hadoka 3.JPG
Instagram