<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=325673730927992&ev=PageView&noscript=1" />

Krajem lipnja 2021. godine imali smo priliku posjetiti Wyndham resort u Novom Vinodolskom u suradnji s Megabonom koji je tada u svojoj ponudi imao i popust od 45% na smještaj u apartmanima Wyndham resorta. 

Za početak, s obzirom da smo znali da ćemo biti smješteni u apartmanu, prije dolaska u resort, u neposrednoj blizini, obavili smo kraći shopping za hranu i piće kako bismo imali sve spremno za kuhanje ručka jer smo imali organiziran polupansion. Unutar resorta nema dućana već je najbliži manji dućan udaljen od Resorta šetnjom uz more 20 minuta tako da je naša preporuka ( ako imate polupansion) da taj dio obavite odmah na početku kako biste nakon dolaska u resort započeli uživanje bez potrebe planiranja tih logističkih potreba. 

Prilikom dolaska u resort, auto se ostavlja na vrhu resorta besplatno ili u garažama s naplatom. 

Nakon prijave na check in-u do odlaska u sobe popili smo kavu na njihovoj predivnoj terasi koja se nalazi odmah pokraj recepcije. 

Taj pogled na more s terase savršena je dobrodošlica i nakon toga postanete potpuno svjesni da vam je počeo godišnji odmor. 

S terase se pruža pogled na južni dio resorta i tada shvatite i uživo da se radi o ogromnoj površini. 

Smještaj je organiziran u hotelskom i apartmanskom smještaju.

Unutar resorta nalaze se tri bazena: jedan koji se nalazi ispod dijela recepcije gdje je i restoran te dva koja se nalaze u središnjem dijelu resorta: ogroman Kids town koji uključuje plitke i dublje dječje bazene, nekoliko manjih dječjih tobogana, najveći dječji park na Kvarneru, nekoliko unutarnjih igraonica i vanjsku pozornicu na kojoj se tijekom ljetne sezone organizira svakodnevni zabavni program uz animatore za djecu. 

Nekoliko sektora ispod Kids town-a nalazi se i bazenski kompleks See Breeze. Po meni to je jedan od najljepših bazena na Kvarneru  koji je udaljen nekoliko metara od mora, a u sklopu kojeg se nalazi i kafić.

5 minuta hoda od tog bazena nalazi se hotelski dio plaže gdje možete iznajmiti ležaljke i suncobrane.

U sklopu resorta nalazi se i velik Wellness  prostor (unutarnji bazen, spa i teretana) koji nažalost tada nismo imali priliku posjetiti, ali smo imali priliku posjetiti s Milom sve dječje igraonice hehe 

Unutarnja igraonica nalazi ispod restorana, a tamo je i dio gdje se djeca mogu igrati s raznim dječjim igrama  i gledati filmove navečer. 

 

Upravo zbog toga što se radi o zaista ogromnom prostoru resorta niti u jednom trenutku nigdje nije bila gužva i zbog takvog rasporeda bazena sve kategorije gosta nađu za sebe svoj kutak za uživanje na bazenima, u restoranu, kao  i na plaži. Obitelji s djecom u Kids Townu, a odrasli parovi na druga dva bazena. 

Smještaj u resortu organiziran je u hotelskim sobama koje se nalaze iznad recepcije i u apartmanima. Apartmani se  nalaze u zgradama koje su raspoređene duž resorta u nekoliko redova, a nalaze se na udaljenosti od 10 do 20 minuta hoda od recepcije. S obzirom na udaljenost, prilikom check in-a,  do apartmana nas je odveo vozač u elektro automobilu što je Mili bio poseban doživljaj, a nas je podsjetilo na medeni mjesec. 

Naš apartman bio je smješten na vrhu zgrade odmah iza See breeze bazena. Pogled iz apartmana stvarno je bio savršen, a apartman je uređen tako da se sastoji od spavaće sobe s velikim bračnim krevetom, prostrane kupaonice, dnevnog boravka u kojem je moguće iskoristiti kauč na razvlačenje za dodatni ležaj i opremljene kuhinje. 

 

 

wyndham 202113.jpg wyndham 202114.jpg wyndham 202115.jpg wyndham 202116.jpg wyndham 202118.jpg wyndham 202119.jpg wyndham 202121.jpg wyndham 202123.jpg wyndham 202124.jpg wyndham 202125.jpg wyndham 202126.jpg wyndham 202127.jpg wyndham 202131.jpg wyndham 202132.jpg wyndham 202128.jpg

Hrana u resortu: 

Mi smo bili smješteni u apartmanu u kojem smo imali opremljenu kuhinju tako da smo ručak kuhali, a doručak i večeru smo imali u hotelskom restoranu. 

Mislim da se svi možemo složiti kako su posebno lijepa jutra koja uključuju prvu kavu s pogledom na more i hotelski doručak. 

Za doručak i večeru u restoranu  bio je bogati švedski stol. 

U restoranu je bilo ljubazno osoblje koje je nudilo pomoć obiteljima s djecom i odmah su pripremali hranilice,  

a kuharice u restoranu ( koje su dio hrane spremale pred nama- jaja, palačinke i dr. sl. jela)  bile su jako susretljive prema Mili i drugoj djeci i uvijek su ih pitale šta bi htjeli jesti. Takve geste meni znače jako puno. 

U ponudi hrane i pića imali su zaista velik izbor tako da sam sigurna da će svatko naći za sebe ono što najviše voli jesti i piti. 

Ja najviše od svega volim hotelske doručke, a kada su uz bazen ili s pogledom na more, onda još i više. 

 

 

 

 

 

wyndham 20213.jpg wyndham 20212.jpg wyndham 20215.jpg wyndham 202133.jpg wyndham 20214.jpg

Iako za vrijeme boravka u Wyndhamu zaista nemate potrebe izlaziti van resorta mi smo gosti koji uvijek odmor i uživanje žele iskoristiti i za istraživanje lokacije koju posjećujemo. 

Ukoliko ste i vi takvi gosti, ovo su naše preporuke: 

Šetnja do centra Novog Vinodolskog uz more 20 minuta hoda ili 10-ak minuta vožnje s biciklom.

U centru Novog Vinodolskog nalazi se Marina Novi gdje je restoran, kafić i predivan dječji park - savršena kombinacija za odmor nakon šetanja i istraživanja povijesnog dijela grada 

Ukoliko u istraživanje idete s autom preporuka su: 

Oči vinodola: vidikovci koji se nalaze na nekoliko mjesta  iznad Novog Vinodolskog i Crikvenice 

Odlazak do konobe Studec u kojoj možete probati domaću finu hranu, a iza konobe imate dio gdje se djeca mogu igrati i ljuljati 

Odlazak na probu vina u vinariju Pavlomir koja se nalazi blizu konobe Studec 

Odlazak na jednu od njaljepših plaža u Jadranovo ili Selce

Obilazak Crikvenice ( plaže, šetnice, dječji parkovi, akvarij) 

Obilazak Tribaljskog jezera 

Odlazak na ručak u beffet Vera ili Vagabundinu kolibu koje se nalaze u u Bribirskoj šumi na 30 minuta vožnje od Novog Vinodolskog 

Obilazak Fužina (i drugih dijelova Gorskog kotara) koji se nalaze na 45 minuta vožnje od Novog Vinodolskog 

Odlazak do Rijeke ili Opatije 

 

 

 

 

wyndham 202134.jpg

Za kraj, ukoliko razmišljate o rezervaciji odmora, ukratko ću izdvojiti najveće prednosti smejštaja u Wyndhamu: 

- zbog veličine prostora nema gužve te zbog toga svi imaju intimu boravka 

- veliki prostor Wellnessa za odrasle i 3 vanjska bazena koaj se nalaze u resortu 

- veliki prostor dječjeg bazena, parkova i igraonice za djecu 

 

Na linku možete pogledati web stranicu Wyndham resorta gdje možete naći sve detaljnije informacije: 

https://www.wyndhamgrandnoviresort.com/

Na linku možete pogledati web stranicu Megabon gdje možete pronaći ponude i za Wyndham resort: 

https://www.megabon.eu/hr/ponuda?query=wyndham

 

Nadam se da su vam naše preporuke pomogle i želimo vam sretan put i puno uživanja ako putujete ovdje na odmor. 

 

wyndham 20217.JPG

Sve slike i videe koje smo snimali za vrijeme našeg boravka možete pogledati na Instagram stranici: 

@hadoka.hr

Instagram