<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=325673730927992&ev=PageView&noscript=1" />

Od kada sam saznala da će Mila doći na svijet, jedva sam čekala prvu priliku da nam mogu napraviti zajedničke haljinice. Nakon krštenja, vrijeme je došlo za vjenčanje naših prijatelja.
Kako sam ja i dalje od haljina tražila razno razne uvjete, najbolja i najsigurnija opcija bila je da haljinice sašijemo. 
Taman u vrijeme naših dogovora Maja, koja nam je radila haljinice za krštenje, dobila je nekoliko novih vrsta čipka pa je osim svojih uobičajenih modela imala u ponudi i nove modele haljina. Nakon što sam kao prava vaga u podznaku danima proučavala koje haljinice uzeti jer jedna je ljepša od druge, odluka je pala na Milu. 
Da, baš naziva Mila kao i naša Mila. Moju haljinu Maja  je napravila po uzoru na haljinu sa krštenja, a donji dio haljine ostavila je kao i na Milinoj haljini. Nemam riječi kojima mogu opisati kolikooo je slatkoooo izgledala naša princes krafnica u rozom tilu. 
Cijena ovog seta od 150 e za koju mislim da je opravdana s obzirom na sve detalje izrade, a sve druge dostupne modele možete vidjeti na Majinom Instagram profilu.  

Hvala Maja na divnim haljinima i  uspomenama koje imamo na  prvo vjenčanje na kojem je Mila bila. 

haljinice-za-vjenčanje-hadoka 8.jpg haljinice-za-vjenčanje-hadoka 15.jpg haljinice-za-vjenčanje-hadoka 10.jpg haljinice-za-vjenčanje-hadoka 13.jpg haljinice-za-vjenčanje-hadoka 14.jpg haljinice-za-vjenčanje-hadoka 16.jpg haljinice-za-vjenčanje-hadoka 19.jpg haljinice-za-vjenčanje-hadoka 5.jpg haljinice-za-vjenčanje-hadoka.jpg mila i tata .jpg mila i tata.jpg
Instagram