<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=325673730927992&ev=PageView&noscript=1" />

Just for Kids je mali domaći obrt inspiriran djecom koja odrastaju u sve bržem svijetu. 

Cilj brenda je ponuda održive i spore mode, prikladne svakodnevnim dječjim aktivnostima i obvezama i njihovim godinama. 

Svi koji me znaju privatno ili prate putem društvenim mreža sigurno su upoznati sa capsule wardrobe konceptom odijevanja i kupnje odjeće za Milu i mene. 

Upravo je Just for Kids haljinica za Milu savršen koncept takvog načina biranja odjeće jer je roza haljinica idealna i za proljetnu šetnju uz more, vožnju bicikle ili usputnu igru u parku, a s druge strane je baš u toj haljinici išla prvi put u kazalište gledati balet. Obožavam takve odjevne komade odjeće, a još ako su kao i ova haljinica, hrvatski dizajn, tim više. 

Sva odjeća izrađena je od kvalitetnih materijala sa Oeko-Tex certifikatima i proizvodi se s ciljem što manjeg utjecaja na prirodno okruženje.

U fokusu brenda su djeca i roditelji koji vole modernu i veselu odjeću koja je istovremeno i kvalitetna i primjerena dobi djece.

Uz to, JustForKids  je odjeća koju će rado nasljeđivati i nove generacije djece jer je iznimno kvalitetne izrade. 

Sam brend nastao je kao rezultat poduzetničke želje i činjenice da se dječja moda fokusira uglavnom na bebe te da za školsku djecu nema prevelikog izbora kvalitetne odjeće primjerene njihovoj dobi.

S vremenom se ipak javila potražnja i za veličinama za manju djecu, stoga su u ponudu uvrstili i manje veličine, kao i izradu odjeće po mjeri za mame.

A svi znate sigurno koliko obožavam matchy. 

Just for Kids u ponudi ima predivne pliš trenerke, basic trenerke i majice, zip dukse i komplete za cure i dečke kao i haljine za razne prigode za cure. 

Cijelu ponudu možete pogledati na linku: 

https://www.justforkids.hr/

i na Instagram profilu: 

https://www.instagram.com/__justforkids__/

Trenutno na Instagram profilu možete osvojiti i  proizvod po vlastitom izboru iz Just for Kids kolekcije. 

Sretno svima i podržite u svakoj prilici hrvatski brend. 

 

JUST FOR KIDS HADOKA4.jpg JUST FOR KIDS HADOKA5.jpg JUST FOR KIDS HADOKA7.jpg JUST FOR KIDS HADOKA8.jpg JUST FOR KIDS HADOKA9.jpg JUST FOR KIDS HADOKA10.jpg JUST FOR KIDS HADOKA11.jpg JUST FOR KIDS HADOKA12.jpg JUST FOR KIDS HADOKA13.jpg JUST FOR KIDS HADOKA14.jpg
Instagram