<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=325673730927992&ev=PageView&noscript=1" />

Anđela Šušnjara vlasnica je branda Mickey Handmade koji već godinama djeluje na hrvatskom tržištu svojim unikatnim nakitom i dodacima koji su ručno rađeni. 

Mickey Handmade u svojoj ponudi ima ogrlice i narukvice s gravurom, naušnice, modne dodatke te dodatke za djecu kao što su trakice, gumice za kosu i visilice za dude. 

Osim što na svaku narukvicu i ogrlicu možete ostaviti svoje željene podatke i tako poklon za drage osobe učiniti još posebnijim, ove jeseni Anđela me oduševila svojom novom ponudom ogrlica s prenesenim natpisima. 

Mislim da je takva vrsta poklona idealna za sve mame, tete, bake i none, prijateljice, učiteljice i odgajateljice. Zaista jedna predivna, emotivna i unikatna ideja za poklon. 

 

mickey handmade1.jpg mickey handmade3.jpg mickey handmade5.jpg mickey handmade2.jpg mickey handmade4.jpg mickey handmade7.jpg mickey handmade6.jpg

Svima koji razmišljaju i rade na izgradnji svog brenda Anđela oduvijek poručuje da se ulaganje u sebe uvijek isplati. Svaki novi upisani tečaj i svako novo usavršavanje kad tad se pokaže kao ispravna odluka. 

Ideja nikad ne nedostaje, tako da nema straha za budućnost.

Sretno Anđela dalje u stvaranju predivnog nakita, a mi sa veseljem pratimo i dalje sve kreativne ideje. 

Instagram: 

https://www.instagram.com/mickeyhandmade/?hl=hr

Facebook: 

https://web.facebook.com/people/Mickey-handmade/100066866466077/

Instagram