<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=325673730927992&ev=PageView&noscript=1" />

Plesni&Fitnes Studio Trinity&co.

Plesni&Fitnes Studio Trinity&co.

Od kad je Mila bila malena, vidjelo se da pokazuje interes za ples tako da sam ja od prošle godine istraživala plesne aktivnosti za djecu u Rijeci, a koje se inače preporučuju od 3 godine. 

S obzirom da sam i sama plesala od malih nogu u raznim plesnim skupinama htjela sam i Mili pronaći plesni studio u kojem može usavršiti plesne pokrete i zabavljati se uz ples. 

Odlučila sam se za Trinity plesni studio i Paolu koju i osobno znam i već na prvom satu sam vidjela da je to bila odlična odluka. 

Koncept treninga od 45 min je organiziran na način da se prvo svi poslože na svoja mjesta, zatim imaju uvodni dio gdje pričaju o raznim temama, zatim kreću na zagrijavanje i razne motoričke vježbe i na kraju plešu i uče koreografiju.

Ples je koncipiran kao kombinacija modernog plesa uz učenje određenih baletnih plesnih koraka. Nekoliko prvih treninga odradili smo na način da su roditelji bili u  prostoru iza djece, a onda nam je Paola svima pomogla kada je uspjela ostvariti bliski kontakt s djecom i uz dogovor su već nakon nekoliko treninga svi roditelji bili vani za vrijeme treninga. 

Treninzi se održavaju dva puta tjedno po 45 minuta, a ovog proljeća nas očekuje i prva zajednička produkcija. Jedno od posebnih događaja koje Mila i danas prepričava je kada su za vrijeme Adventa  imali organizirano zajedničko kićenje bora u plesnoj  dvorani, ples  i uživanje u fritulama.

Upravo takva druženja su primjer iskustva kakvo joj želim omogućiti odlaskom na izvankućne aktivnosti.

Samostalnost, upoznavanje novih ljudi i situacija, učenje socijalizacije kroz zabavu, a sve sa svrhom razvoja samopouzdanja i otvorenosti. 
Sve informacije o Plesni&Fitnes Studio Trinity&co. možete pogledati ovdje: 

https://trinity.hr/

https://www.instagram.com/dance_studio_trinityandco/?hl=hr

trinity ples rijeka.jpg
Instagram