<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=325673730927992&ev=PageView&noscript=1" />

Kao i velik broj ljudi ovog siječnja, Mila i ja smo također 20 dana provele u izolaciji kod kuće.

Osim što je u to vrijeme bilo iznimno izazvno balansirati posao i majčinstvo, zbog nemogućnosti izlaska iz stana bile smo spriječene ići i u nabavku namirnica.

Upravo u to vrijeme, Studenac market je omogućio dostavu putem Wolt alikacije i popust od 40 kn na sve prve Wolt naružbe uz kod STUDENACWOLT. 

Na aplikaciji možete izabrati vrijeme dostave koja najčešće ovisi o mjestu stanovanja i općenitoj bookiranosti dostavljača, ali namirnice će vam sigurno doći kroz sat i pol na vašu željenu adresu. 

 

Ta opcija uvelike mi je pomogla u onim danima kada je Kiki radio dan i noć, a kada mi ni drugi članovi obitelji  nisu mogli dostaviti namirnice doma. 

Na Wolt aplikaciji možete pronaći Studenac market te u njihovoj tražilici pronaći velik broj proizvoda-od voća i povrća do higijenskih potrepština. 

Zaista imaju velik izbor i sve što vam možda nedostaje kod kuće, a na ovaj način Vam je lakše kupiti i dostaviti doma. 

Ovo je odlična opcija i za sve nas koji živimo na višljim katovima u zgradama bez lifta i upravo nam dostava na kućna vrata može puno pomoći u svakodnevici s djecom da ne trebamo nositi  djecu i sve vrećice iz marketa. 

Nadam se da će Vam ova opciju na Wolt aplikaciji koristiti u one dane kada ne možete u dućan i da će Vam  kod za popust od 40 kn na prvu Studenac market narudžbu na Wolt aplikaciji dobro doći. 

Na ovom linku možete pogledati cijelu ponudu u Studenac marketu: 

https://www.studenac.hr/

Čuvajte se i želimo vam ugodnu kupnju. 

IMG_8934.JPG IMG_8941.JPG IMG_9037.JPG
Instagram