Heritage hotel Forza u Baški česta je lokacija naših obiteljskih druženja i svaki put nas iznova razveseli
finim jelima, ugodnom atmoferom i ljubaznim osobljem.
Iako se najčešće odlučujemo za pizze i domaću tjesteninu,
uvijek budemo i ugodno iznenađeni kada nas dočeka i posebno sastavljen sezonski meni.
Tako je bilo i ove jeseni, kada nam je još teže bilo izabrati za koje se jelo odlučiti.
Ukoliko ste u potrazi za restoranom na otoku Krku i želite probati jesenske specijalitete,
kao što su na primjer šurlice u krem umaku sa bundevom i pancetom
ili ramstek u umaku od kadulje s njokima od bundeve,
naša preporuka je jesenski meni u Forzi.
Ovaj put, sa tog menija za ljubitelje bundeve preporučili bi i juhu od bundeve i laks kare sa žara uz rižoto od bundeve.
Za uživanje u tradicionalnim krčkim specijalitetima,
naše odabir su uvijek i njihovi domaći njoki i šurlice sa gulašem.
Za kraj, jesenski ručak odlučili smo zasladili sa
semifreddom od lješnjaka, kestenom i čokoladom i savršenom tortom od kestena.
Forza vidimo se brzo.
Hvala na čitanju.
Uživajte na otoku Krku i
dobar tek.