<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=325673730927992&ev=PageView&noscript=1" />

Edukido Rijeka - Lego radionice

Edukido u Rijeci nudi radionice s LEGO® kockama i jedinstvene edukativne programe.

LEGO® kocke uvode male istraživače u svijet tehnologije i prirode. Pomoću njih djeca uče osnove konstrukcije i rada motora, prirodne zakone, matematička pravila i povijest, ali i istražuju tajne Svemira, arhitekturu i umjetnost. Cilj radionica je znanje prenijeti kroz praksu i iskustvo, a sve to stvara čvrste temelje za daljnje stjecanje naprednijih znanja.

Edukido nudi radionice za djecu u dobi od 3 do 12 godina. Radionice se održavaju uz stručno vodstvo i  u skupinama do maksimalno 10 djece koja su usklađena prema dobi polaznika, a program aktivnosti prilagođen je potrebama i mogućnostima svakog djeteta. 

 

 

edukido1.jpg

Redovna nastava za djecu od 3 do 5 godina

Predškolci neprestano ispituju: „Zašto sunce sja?“, „Zašto slon ima surlu?“, „Zašto muha leti?“ … Oni stalno pričaju o svemu, ali se žele stalno i igrati – po mogućnosti sa svojim vršnjacima. 

Dovedite nam znatiželjnog mališana i mi ćemo osloboditi njegov uspavani potencijal. Potaknuti ćemo njegovu znatiželju o svijetu i podržati njegov razvoj. Naučiti ćemo ga kako postavljati prava pitanja i kako samostalno tražiti odgovore i rješenja. 

edukido2.jpg

Redovna nastava za djecu od 6 do 7 godina

Djeca koja kreću u školu suočavaju se s novim izazovima. Zabavu polako zamjenjuje učenje. Kreću prvi testovi koji često ne otkrivaju stvarnu sposobnost djece. 

U programu Edukido učenje postaje fascinantna avantura, što ih dodatno motivira. Djeca rješavaju praktične zadatke, uče praktične vještine i sve to uz najbolji uvjet za učenje –  zabavu!

edukido5.jpg

Redovna nastava za djecu od 8 do 12 godina

Djeci starijoj od 8 godina treba malo drugačiji pristup od njihovih mlađih kolega. Edukativna nastava za učenike od 8 do 12 godina je fokusirana na stjecanje znanja iz područja kao što su: priroda, fizika, geografija, mehanika, građevinarstvo, sport, povijest i hrvatski jezik. Tijekom nastave otkrivamo kako su tehničke i humanističke znanosti međusobno povezane i da između njih nema jasnih granica. Na nastavi „oživljavaju“ modele izrađene od LEGO® kocka dodajući im motore i senzore. Djecu uvijek potiču na postavljanje pitanja, a odgovore traže praksom i eksperimentima. To je najbolji način na koji mogu bolje razumjeti svijet.

edukido6.jpg

Sve informacije o Edukido radionicama možete pogledati na njihovoj web stranici 

https://edukido.hr/

i Instagram profilu:

https://www.instagram.com/edukidorijeka/?hl=hr

edukido4.jpg
Instagram