<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=325673730927992&ev=PageView&noscript=1" />
Helen Doron English Rijeka 

Kada je Mila imala 17 mjeseci krenula je na tečaj engleskog jezika u Helen Doron školu u Rijeci. 

Najveći razlog je bio taj što sam putem društvenih mreža vidjela da se u školi Helen Doron engleski jezik uči kroz igru tako da sam iskoristila mogućnost besplatnog prvog sata koji uvijek nude prije odluke o pohađanju tečaja. 
Već na prvom satu bila sam zadovoljna svime što tečaj engleskog jezika nudi. Bila sam oduševljena što je cijeli koncept baziran na učenju socijalizacije i kreativnim aktivnostima koje su u toj dobi posebno važne za razvoj motorike i govora kod djece. 

Posebno mi se sviđalo što je naglasak za vrijeme sata bio na učenju socijalnih vještina (predstavljanje i pozdravljanje, dijeljenje igračaka i materijala za rad, učenje gdje se nalazi tvoje mjesto za sjedenje, učenje vraćanja i pospremanja stvari na svoje mjesto i sl.).

S obzirom da sam znala da Mila neće ići u vrtić sve do treće godine, cijeli proces učenja socijalizacije iznimno mi se sviđao i znala sam da će nam sve to pomoći u procesu učenja tih vještina. 

Vezano za učenje engleskog jezika sviđao mi se koncept učenja engleskog kroz igru, kroz pjesmice i kroz sadržaj knjiga koje svaki učenik dobije na početku semestra. 

U knjigama je uvijek puno  kreativnih vježbi koje uključuju pokazivanje pojmova (potez oko-ruka), bojanja, crtanja, brojanja, naljepnica…i sve to služi za razvoj motorike i govora kod djece.

Također, na tečaju i kroz knjige smo učile i znakovanje - baby sings.

Iako sam često dobivala razne iznenađujuće komentare zašto sam upisala Milu tako malu  na engleski jezik (a inače je moguć i raniji upis, već od 3 mjeseca), uvijek sam svima objašnjavala da meni zaista puno znači 45 minuta kvalitetno organiziranog vremena koje je profesionalno pripremljeno za nas. To vrijeme mi je pomagalo u našim tjednim rutinama i u vrijeme kada sam radila izvan kuće i u vrijeme kada smo Mila i ja bile od 0-24 zajedno same doma. 

Mila je imala oko 3 godine kada je počela sama ostajati bez mene u učionici i pozitivno iskustvo odvajanja na engleskom jeziku pozitivno je utjecalo i  na njen općeniti pojam o našem razdvajanju.

Sigurna sam da je upravo to pozitivno iskustvo pomoglo i da imamo pozitivno iskustvo s Milinim odlaskom u vrtić.  

Mila već treću godinu pohađa engleski jezik u Helen Doron školi i veseli se uvijek dolasku kod svojih teacherica i druženju s prijateljima i  stvarno od srca preporučam učenje engleskog jezika u Helen Doron školi. 


Sve informacije možete pogledati na:

 https://helendoron.hr/

https://www.instagram.com/helendoronrijeka/

 

hadoka helen doron 1.JPG hadoka helen doron 2.JPG hadoka helen doron 3.JPG hadoka helen doron 4.JPG hadoka helen doron 5.JPG helen doron rijeka hadoka.jpg
Instagram