<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=325673730927992&ev=PageView&noscript=1" />
hadoka studenac 10.jpg hadoka studenac 5.jpg

Studenac Market ima novi program vjernosti u mobilnoj aplikaciji 'Moj Studenac'.

Besplatna aplikacija, dostupna je za Android i iOS sustave, a  kupcima pruža još veću vrijednost za vjernost i mnogobrojne pogodnosti. 

https://www.studenac.hr/moj-studenac

Osim što u ponudi programa vjernosti Studenac Market ima COOL karticu na kojoj također možete skupljati bodove, od sada karticu možete spojiti i na Moj Studenac aplikaciju i na taj način i dalje skupljati bodove. 

S obzirom da vjerojatno mobitel imate uvijek sa sobom u kupnji, korištenje aplikacije Moj Studenac sada je još jednostavniji način skupljanja bodova.

Prvo je potrebno proći postupak registracije, a zatim pri svakoj kupnji u Studencu pokazati i skenirati aplikaciju te na taj način skupljati bodove unutar aplikacije.

Na kraju se bodovi mogu koristiti za popuste na odabrane proizvode, na smanjenje cjelokupnog iznos računa ili se bodovi mogu i donirati. 

Klikom na ovaj link možete nači sve informacije o Moj Studenac aplikaciji. 

https://www.studenac.hr/moj-studenac

Jedna potrošena kuna u Studenac Marketu  donosi Vam dva boda na Moj Studenac aplikaciji, a prva dva mjeseca bodovi se udvostručuju aktivacijom na aplikaciji  ako da dva boda vrijede čak četiri.

U aplikaciji je moguće odrediti najbližu lokaciju Studenac Marketa, prelistati aktualne tjedne kataloge, saznati sve novosti o poslovanju i posjetiti inspirativni kulinarski kutak s receptima. 

Moj Studenac aplikacija je dostupna na hrvatskom i engleskom jeziku, a upravo ta opcija da je aplikacija dostupna i na engleskom jeziku može biti korisna i turistima za vrijeme boravka u Hrvatskoj. 

Svi korisnici Moj Studenac aplikacije u svakom trenutku putem aplikacije mogu pratiti svoju potrošnju, zamijeniti skupljene bodove za nagradne kupone te imaju mogućnost prebaciti bodove bliskim osobama

ili pak učiniti dobro djelo i darovati ih odabranoj neprofitnoj organizaciji.

Upravo za donaciju odlučila sam se prilikom prve zamjene bodova u Moj Studenac aplikaciji.

Za donaciju je potrebno skupiti 1000 bodova koje ona možete donirati odabranoj organizaciji. 

Možete izabrati donaciju bodova:  

Hrvatskom Crvenom križu, s programom 'Za dostojanstven život', zahvaljujući kojem pomoć stiže starijim osobama u teškim životnim uvjetima,

'Društvo 20000 milja', koja okuplja ambiciozne, svestrane i kreativne istraživače čiji je primarni interes područje biologije i ekologija mora, 

i 'CRVENI NOSOVI klaunovidoktori', koji pomažu vratiti osjećaj sreće i radosti djeci u teškim trenucima.

Mislim da je to odlična opcija kojom možemo pomoći drugima jer zaista mislim da je i sitno bitno. 

 

Studenac Market je  mjesto na kojem možete dobiti velik izbor usluga.  

U određenim Studenac Marketima možete napraviti otkup ambalaže, plaćati režije, preuzeti i slati GLS pakete, odigrati Hrvatsku lutriju, uzeti Coffee to go, uživati u cijeđenom soku, kroasanima i svježim pekarskim proizvodima, podgrijati gotova jela....a ukoliko niste u mogućnosti otići do Studenac Marketa, Studenac je za kupovinu namirnica dostupan i na Woltu.

https://www.studenac.hr/wolt-dostava

Uz te usluge, Studenac Market sada ima i program vjernosti "Unesite stil u kuhinju" koji uključuje kolekciju modernih i funkcionalnih SIGG Black Line kuhinjskih noževa i korisnih artikala za kuhinju koje možete uz zamjenu za bodove kupiti uz manju cijenu. Za svakih potrošenih 40 kuna, dobivate jednu naljepnicu (za 80 kuna dobivate dvije naljepnice, za 120 kuna tri naljepnice itd.).

Potreban broj naljepnica zalijepite na za to predviđena mjesta u knjižici i pokažete ju na blagajni prodavaonica u kojoj su proizvodi dostupni.

U program vjernosti možete se uključiti od 18. veljače 2022. do 10. lipnja 2022. godine, a sakupljene naljepnice možete iskoristiti do 24. lipnja 2022. godine

Naljepnice možete sakupljati u svim prodavaonicama Studenac Marketa diljem Hrvatske, dok su proizvodi SIGG Black Line iz novog programa vjernosti dostupni samo u određenim prodavaonicama.

Popis prodavaonica u kojima možete pronaći visokokvalitetne i funkcionalne SIGG proizvode pronađite na linku: 

https://www.studenac.hr/documents/program-vjernosti-PV-popis-prodavaonica_K1.pdf

Nadam se da u Vašem mjestu postoji Studenac Market kako bi vam kupovina namirnica i cijelokupna usluga koju nude bila dostupna, 

a ukoliko se Studenac Market još ne nalazi u Vašem mjestu, sigurna sam da će u budućnosti doći i na Vaše lokacije jer se svake godine povećava broj prodavaonica Studenac Marketa u Hrvatskoj. 

Sve informacije o Studenac Marketu možete pogledati na linku: 

https://www.studenac.hr/

 

 

 

 

 

 

ReplyReply AllForwardEdit as new

hadoka studenac 4.jpg hadoka studenac 6.jpg hadoka studenac 7.jpg hadoka studenac 8.jpg hadoka studenac 9.jpg
Instagram