<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=325673730927992&ev=PageView&noscript=1" />

Konturom u minimalističkom stilu objedinjena su četiri riječka gradska znaka - dvoglavi orao, gradska ura, crkva sv. Vida i dizalice. 

Velika ljubav prema najdražem gradu trebala je nekako ostati zabilježena i tako je nastao City art Ri! 

Iza CITY art Ri stoji Sara Pruša, 29-godišnja kreativka koja je rođena i živi u Rijeci. Iako je po struci ekonomistica, odrasla je u obitelji u kojoj se oduvijek kreativno stvaralo što je utjecalo i na njen životni put i stvaralaštvo.

Sara je godinama htjela imati tetovažu sa simbolom grada, nešto maleno,  jednostavno i znakovito.

Nije mogla izabrati samo jedan simbol jer ih ima više koji savršeno opisuju njen grad, a htjela ih je sve baš smjestiti u jednu liniju.

Stvorila je liniju koja sadrži četiri riječka gradska znaka - dvoglavi orao, gradska ura, crkva sv. Vida i dizalice i tako je nastala CITY art Ri kontura. 

Svoje želje prenijela je  tattoo majstoru Lukasu Ferenčiću koji je napravio tetovažu, a nakon oduševljene reakcije njenih bližnjih brzo je počela dobivati nove ideje.

S obzirom da radi u obiteljskoj firmi i da je svakodnevno  okružena kreativom, grafičkim dizajnom i svim potrebnim materijalima za rad, odlučila je otvoriti obrt i krenula je u novi životni izazov koji joj je i najdraži hobi.

Trenutno  u CITY art Ri ponudi možete pronaći  muške i ženske majice kratkih i dugih rukava, vrećaste jutene torbe i ruksake, . print na posteru “kišne Rijeke”, naljepnice za vozila te konture izrađene na 3d printeru kao ukras.

city art hadoka 1.jpg city art hadoka 2.jpg city art hadoka 3.jpg city art hadoka 4.jpg

 

Svi zainteresirani mogu se javit na mail: art.ri@gmail.com ,

a cijelu ponudu možete promaći i na:

Instagramu: @city.art.ri 

i na Facebook stranici City art Ri

 

city art hadoka.jpg
Instagram