<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=325673730927992&ev=PageView&noscript=1" />

Coloring Panda podloge i bojanke

Nedavno nam je stigao paket Coloring Panda u kojem smo dobile njihova dva proizvoda - personaliziranu podlogu i bojanku u roli. Obje smo se oduševile paketom i inspirativnom pričom o pokretanju Coloring Panda brenda koji je nastao 2021. godine kada je sasvim slučajno, u doba lockdowna, Lucija izradila svoju prvu bojanku. 

Bio je to period u kojem su se, kako djeca pa tako i odrasli suočavali s izazovima socijalne distance. Lucija je zajedno sa svojom kćerkicom Lotom htjela maksimalno iskoristiti vrijeme provedeno u njihova 4 zida pa su tako otkrile da je bojanje nešto što ih smiruje, veseli, ispunjava. Opremile su se klasičnim A4 bojankama i prepustile trenutku. Imale su rješenje za zabavu, ali su naišle na novi problem - stalno su se sudarale s rukama bojajući. I tada se lampica uključila, ideja se rodila, a Coloring Panda nastala.

Bojanke u roli s pregršt oblika i motiva gdje svatko ima svoj kutak. 

Nakon što se ideja pretvorila u realnost, Coloring Pandu isprobali su svi Lotini prijatelji pa je tako bojanka postala i omiljena aktivnost na svakom dječjem druženju gdje su dječica satima bojala i bila složna, svatko na svojem dijelu bojanke u roli. Od svojih početaka pa do danas Coloring Panda je postala nova omiljena aktivnost brojnim obiteljima. 

Zašto Coloring Panda?

Coloring Panda bojanka okuplja obitelj. Posebnost je upravo u tome što se svi članovi obitelji zajedno okupljaju uz Pandu i provode kvalitetno vrijeme.

Coloring Panda bojanka potiče razgovor. Uz jednostavnu aktivnost poput bojanja na najlakši mogući način možete doprijeti do svojeg djeteta i njegovih misli.

Coloring Panda bojanka je idealan poklon. Poklon koji će razveseliti i velike i male. Originalan poklon koji garantirano neće skupljati prašinu na polici!

Coloring Panda bojanka razvija kreativnost.

Izraz "pusti mašti na volju" s Coloring Pandom dobiva smisao.

Posebnost  bojanki je definitivno njihova dužina i oblik. Trenutno u ponudi imaju bojanke u 3 dimenzije, 3, 5 i čak 10 metara u roli. Upravo oblik role omogućuje jednostavnost njenog korištenja - kada dijete odluči bojati, Panda se odrola po podu ili stolu, a kasnije se samo nazad zarola u svoj tuljac koji ne zauzima puno prostora! Između ostalog, bojanke se ističu i po personalizaciji pa se tako slušaju želje kupaca i bojanke se  ukrašavaju motivima koje njihovi mališani najviše vole. To su najčešće motivi svemira, autića, jednoroga, princeza, morskog svijeta, pasića, brojeva.... a kao final touch personalizacije, često se dodaju i njihova imena. 

 

hadoka panda4.jpg IMG_9648_2.jpg hadoka panda3.jpg hadoka panda6.jpg

Danas uz bojanke Coloring Panda ima  i podloge, ili kako ih vole nazivati - Pandloge! To su posebne podloge napravljene od vodonepropusnog i pet eko materijala koje štite namještaj dok se bilo mali, bilo veliki kreativno izražavaju. Napravljene su u standardnoj dimenziji za radni stol, ali mogu se koristiti za zaštitu i kuhinjskih elemenata, poda ili ostalog namještaja. Kao i bojanke, podloge se također personaliziraju sa željenim motivima, a najdraža svima je podloga s tablicom množenja! Osim što štite dom, podloge potiču kreativnost, ali i urednost. Podlogama motiviramo svoje najmlađe da drže svoj prostor i radni stol održavaju urednim.

Coloring Pandu najčešće koristimo kao podlogu na podu gdje Mila voli bojati, a bojanke u roli postale su i naš najdraži kreativni suputnik na putovanjima. Od nas imaju sve preporuke i želimo im puno sreće i kreative u daljnjem radu. 

hadoka panda7.jpg

Sve informacije o Coloring Panda proizvodima možete saznati na: 

Instagram profilu: 

https://www.instagram.com/coloring_panda21/

Facebook profilu: 

https://web.facebook.com/ColoringPanda/?_rdc=1&_rdr

hadoka panda1.jpg hadoka panda2.jpg
Instagram