<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=325673730927992&ev=PageView&noscript=1" />

Fabu Spot je web shop koji ima velik broj beauty brendova, a uz to, Fabu Spot ima i svoje parfumerije u Rijeci, Splitu i Dubroviku. U Fabu Spot parfumerijama mogu Vas savjetovati njihovi prodajni savjetnici te se u njihovim parfumerijama možete naručiti i na beauty usluge. 

U Fabu Spot parfumeriji u Rijeci isprobala sam njihovu uslugu šminkanja i oduševljena sam rezultatom, brzinom i beauty trikovima koje sam kod njih otkrila. 

Nika je bila moja Fabu šminkerica, a njen rad možete otkriti i pratiti na Instagram profilu: 

https://www.instagram.com/nika_fabuspot_rijeka/?hl=hr

Naručivanje na šminkanje možete rezervirati nekoliko dana prije željenog termina - osobno u parfumeriji ili pozivom na broj telefona parfumerije: 051 316 264.

Svi klijenti imaju besplatnu uslugu savjetovanja i/ili nanošenja makeup proizvoda po želji u trajanju max. 15 minuta prije samog odabira proizvoda koji će se koristiti za šminkanje, a uslugu šminkanja možete iskoristiti kada imate potrebu za izradu osobnih dokumenata, svečanih prigoda i u svakoj prigodi kada želite proslaviti   vrijeme za sebe. 

Cijena šminkanja je 200 kn, a trajanje usluge šminkanja je 45 min do sat vremena ovisno o tome želite li laganiji ili jači make up look. 

Uz usluge šminkanja, u Fabu Spot parfumeriji u Rijeci možete se naručiti i na uslugu MANIKURE i TRAJNOG LAKA za koje koriste OPI proizvode.

Cijena manikure je 70 kn, a trajanje usluge oko 30 minuta, dok je cijena za trajni lak 100 kn, a trajanje usluge je 45 minuta do sat vremena. 

Uz uslugu trajnog laka, jedva čekam sljedeći put isprobati i suluge THREADING NADUSNICA I OBRVA.

Za te suluge koristi se organski konac koji je pogodan i za senzibilnu kožu. 

Cijena threadinga nadusnica je 30 kn, a cijena threadinga obrva je 50 kn. 

Klikom možete provjerite sve točne lokacije parfumerija: 

https://fabuspot.com/parfumerije/

, a njihovu ponudu na web stranici

https://fabuspot.com/proizvodi/proizvodjaci/ 

U nastavku teksta možete saznati sve detalje vezane za beauty usluge u Fabu Spot parfumeriji u Rijeci i sve o proizvodima koje smo koristile u postizanju ovog make up looka. 

 

FABU SPOT RIJEKA.jpg fabu spot hadoka5.jpg fabu spot hadoka6.jpg fabu spot hadoka7.jpg HADOKA FABU.jpg

Svi koji me poznaju privatno i koji me prate na društvenim mrežama znaju koliko volim skincare proizvode i koliko mi je važna njega lica. S obzirom da imam suhu kožu, hidratacija kože mi je prioritet broj jedan kako bih se osjećala bolje u vlastitoj koži.

Za pripremu  LICA prije šminkanja šminkerica Nika koristila je na mojoj koži:

Elizabeth Arden Superstart Skin Renewal Booster

https://fabuspot.com/superstart-skin-renewal-booster-obnavljajuci-serum-za-lice-proizvod-1513/

Kad se koristi prije seruma i/ili hidratantne njege pojačava njihov učinak. Koža izgleda lijepo, otporno i osvježeno te je spremna za novi dan i daljnje korake njege i/ili šminkanja. 

Zadnjih mjeseci koristim Estee Lauder Futurist Hydra Rescue Moisturizing Makeup SPF 45 puder koji ima u sebi sve što tražim od pudera. Pruža umjereno prema potpunom prekrivanju koje mi je dovoljno kroz dan, lagane je teksture, prekriva crvenilo, tamne mrlje i nesavršenosti kože, a dodatno i štiti kožu od UVA/UVB s visokim zaštitnim faktorom 45. 

https://fabuspot.com/futurist-hydra-rescue-moisturizing-makeup-spf-45-proizvod-2961/?search_q=este%20lauder%20futu

S obzirom da smo ovaj put radile make up za izlazak, Nika mi je savjetovala da isprobamo Estee Lauder DW Stay in place puder. O tom puderu čula sam toliko pozitivnih i zadovoljnih komentara i bila sam oduševljena što ću ga napokon isprobati. 

https://fabuspot.com/double-wear-stay-in-place-tekuci-puder-30-ml-proizvod-431/

Nijansa pudera koji je koristila je: 

Estee Lauder DW Stay in place 3C2 PEBBLE

Nakon što je Nika za mene odabrala odgovarajuću nijansu pudera otkrila mi je i jedan beauty trik kako kombinirati Estee Lauder pudere i Estee Lauder Advance Night Repair serum koji zajedno postižu i potpunu prekrivenost i sjaj i njegu lica.

Jedan od najpoznatijih Estee Lauder seruma je Estee Lauder Advance Night Repair Synchronized Recovery Complex II koji i sama doma koristim i jedan je od mojih beauty favorita: 

https://fabuspot.com/advanced-night-repair-synchronized-multi-recovery-complex-proizvod-2047/#variationattribute1057

Nakon toga, Nika je nastavila moj make up uz: 

Estee Lauder DW Instant Fix 24h Concealer + hydra Prep 2C

https://fabuspot.com/double-wear-instant-fix-concealer-proizvod-2278/

i Mac Studio fix sculp and shape contour palette light/medium

https://fabuspot.com/proizvodi/?search_q=mac

 

Jedan od beauty trikova koji mi je Nika otkrila je trik za OBRAZE:

MAC ruž koji smo odabrale za make up usana iskoristile smo i kao rumenilo i dodatni sjaj na obrazima. 

To je trik koji ću sigurno iskoristiti i u svojoj make up kućnoj rutini. 

Inače obožavam sve MAC ruževe, a ovaj put smo za obraze koristile: 

Mac Powder kiss Teddy 2.0

https://fabuspot.com/powder-kiss-ruz-za-usne-proizvod-1204/#variationattribute13834

Uz to, koristile smo i Mac Mineralize Blush Love Joy i Mac strobe cream Gold lite as highlighter. 

 

Za OBRVE smo koristile Mac eye brow styler STUD i Brow Set clear, a za oči smo koristile MAC  Art Library Nude Model, MAC False Lashes Maximizer i novu MAC Stack Mascara Micro brush maskaru s kojom sam jako zadovoljna i koju ću nastavit koristiti u narednom periodu i doma. 

Uz MAC Stack Micro brush maskaru mogu se složiti beskonačni slojevi volumena i duljine s M·A·C Stack maskarom. Nova, do sad neviđena formula može se  nadograđivati, otporna je na grudice i  daje prilagodljiv volumen od prirodne do jače make up razine. 

https://fabuspot.com/stack-micro-mascara-black-proizvod-3725/

Nove M·A·C Stack maskare imaju nekoliko verzija: Superstack Mega četkicu koja je idealna za duže ili gornje trepavice i Stack Micro maskaru koja ima Superstack mikro četkicu koja je idealna za kraće ili niže trepavice. 

https://fabuspot.com/stack-macro-mascara-black-proizvod-3723/

Za make up USTA koristile smo prvo pripremu i proizvod koji me oduševio: 

MAC Lip conditioner hydratant koji trenutno nije dostupan, ali koji jedva čekam dodati u svoju kućnu beauty rutinu. Uz to, koristile smo Mac Boldly Bare lip pencil i novi Mac matte lipstick Come over.

https://fabuspot.com/ruz-za-usne-proizvod-3669/#variationattribute38618

Na kraju smo kao FIKSATOR koristile i jedan od njapoznatijih MAC fiksatora

Mac Prep + Prime Magic Radiance

https://fabuspot.com/prep-prime-sprej-proizvod-1228/

 

fabu spot hadoka4.jpg

Hvala Nika i Fabu Spot što sam imala predivno #vrijemezasebe i jedvA čekam ponovni dolazak u Fabu Spot parfumeriju u Rijeci. 

https://fabuspot.com/

Instagram