<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=325673730927992&ev=PageView&noscript=1" />

Novi Obuća obiteljski dućan u ZTC

Obuća dućan ima novi renovirani prostor u ZTC centru i povećan Ciciban kutak kako bi cijela obitelj i uz najmlađe članove mogla uživati u još većoj ponudi obuće i modnih dodataka. 

Od sada se u dućanu cijela obitelj može modno opremiti: djeca i roditelji, tete, barbe, none i nonići...tako da je Obuća sada postala idealno mjesto za zajedničku obiteljsku kupovinu.

U Obuća dućanu velik je izbor raznih modnih brendova za žensku, mušku i dječju obuću te modnih dodataka. 

Do  31.3. 2022. možete ostvariti i 30-20% popusta na velik broj odabranih modela dječje, ženske i muške obuće tako da Vam na taj način proljetna obiteljska kupovina može proći još uspješnije. 

OBUĆA CICIBAN 4.jpg

Ulaskom u dućan, oduševila sam se odmah novim izgledom Ciciban kutka. 

Oduvijek mi se jako sviđa Ciciban koncept dućana koji uvijek ima malene stolice, stolove i klupice kako bi našim najmlađima kupovina bila što ugodnija. Ciciban papuče, tenisice i sandale zaista su klasik dječje obuće. Mila je prve cipelice hodalice imala iz Cicibana, za vrtić smo joj uzeli Ciciban papuče i tenisice za sport...i Ciciban obuća zaista nas prati od malih nogu. Izborom Ciciban obuće oduvijek smo bili sigurni da će joj upravo njihove papuče i tenisice biti najugodnije za hodanje i trčanje kroz cijeli dan. Ciciban u ponudi ima velik izbor dječje obuće - od papuča, svjetlećih modela tenisica, klasičnih jednobojnih modela obuće  do tenisica sa raznim dječjim motivima. 

Uz ljubazne prodavačice i njihove upute i pomoć sigurno ćete pronaći najbolje modele za sebe i za sve svoje bližnje. Prošlo ljeto Mila je uživala i uz  Ciciban zlatne šljokičaste sandalice koje je obožavala i jedva čekamo vidjeti i ljetnu kolekciju. Moj prijedlog svima je da u potragu za ljetnim sadalicama krenete čim vidite u Ciciban dućanu i web shopu da je krenula ljetna kolekcija. 

Na linku možete pogledati cijelu ponudu Ciciban obuće, a  super opcija je da ukoliko u dućanu nemaju Vaš željeni model ili broj, isti se mogu naručiti u dućan  tako da uvijek možete pitati prodavačice za pomoć u vezi narudžbe. 

https://webshop.ciciban.hr/

Ciciban možete pratiti i na Instagram profilu gdje uvijek objave sve modne novosti: 

https://www.instagram.com/ciciban.hr/?hl=hr

OBUĆA CICIBAN 6.jpg OBUĆA CICIBAN 7.jpg OBUĆA CICIBAN 8.jpg OBUĆA CICIBAN 9.jpg OBUĆA CICIBAN 10.jpg OBUĆA CICIBAN 2.jpg OBUĆA CICIBAN 5.jpg

U Obuća dućanu osim ponude Ciciban obuće imaju i velik broj brendova ženske i muške obuće i modnih dodataka.  Iz ponude ženske obuće izdvojila bih brendove sOliver, The Next i The Next Bio, Bugatti, Skechers, Anna Mei, Gioseppo, Tamaris i dr. 

Cijelu ponudu ženke obuće možete pogledati klikom na link: 

https://www.obucari.hr/

Sigurna sam da svatko u Obuća dućanu može odabrati svoje modne favorite, a ja sam očekivano odmah ugledala predivnu mint torbicu idealnu za proljeće. 

OBUĆA CICIBAN 12.jpg OBUĆA CICIBAN 14.jpg

Osim ženske obuće i modnih dodataka, u Obuća dućanu možete pronaći i velik izbor muške obuće. 

Od gojzerica, tenisica do casual cipela za dnevne varijante ili elegantne cipele za posebne prilike. 

Cijelu ponudu muške obuće možete pogledati i klikom na link: 

https://www.obucari.hr/list/12/muska-obuca

Ukoliko tražite kvalitetnu žensku i mušku anatomsku i radnu obuću u Obuća dućanima možete pronaći i velik izbor takve vrste obuće. 

 Anatomska i radna obuća provjerene je kvalitete, proizvedene od prirodnih materijala: kože, drva i pluta, a posebno su oblikovane za ljude različite životne dobi. Modeli radne obuće prate i modne trendove tako da se svi u takvoj obući mogu osjećati udobno, zdravo i lijepo. 

Cijelu ponudu radne obuće možete pogledati na linku: 

https://www.obucari.hr/list/13/radna-obuca

OBUĆA CICIBAN 13.jpg OBUĆA CICIBAN 11.jpg OBUĆA CICIBAN 15.jpg OBUĆA CICIBAN 16.jpg

Obuća grupacija ima nekoliko prodajnih lokacija: The Next, Ciciban, Flair i Obuća trgovine. 

Popis svih lokacija možete pogledati na linku: www.obucari.hr/cl/3/prodajna-mjesta

Sigurna sam da ćete u Vama najbližoj trgovini pronaći modne Obuća favorite. 

Ukoliko na web stranici želite saznati dodatne detalje u vezi proizvoda, njihovoj korisničkoj službi možete poslati upit te ćete u brzom roku  saznati sve željene informacije.

Za cijelu ponudu obuće i modnih dodataka vrijedi isti princip - ukoliko željene modele s web shopa ne nađete u Vama najbližem Obuća dućanu isti se mogu naknadno naručiti u dućan. 

Želim Vam puno uživanja u kupovini u novom Obuća dućanu u ZTC-u i javite mi svakako svoje Obuća modne favorite. 

https://www.obucari.hr/list/30/novo-u-ponudi-trendi

 

OBUĆA CICIBAN 17.jpg
Instagram