<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=325673730927992&ev=PageView&noscript=1" />

Dok sam radila u uredu, sako mi je bio jedan od glavnih odjevnih komada. S vremenom sam u ormaru stvorila capsule kolekciju sakoa koje sam uvijek mogla kombinirati sa bijelom ili crnom majicom ili košuljom ispod. 

Ovisno o sezoni, uvijek sam na sniženjima tražila sakoe kako bi ih  imala spremne i za sljedeće sezonu, a na taj način sam često mogla naći i sakoe klasike koji nikad ne izlaze iz mode. 

Karirani sako, tvid sivi sako i crni sako su moji must have sakoi. Uz to, posebno volim sakoe u Chanel stilu: od tvida, u raznim bojama i sa istaknutim dugmićima. Te sakoe bih doslovno mogla imati i nositi u svim bojama. 

Svake proljetne sezonu u kolekciju bih uvijek dodala i sako u proljetnoj nijasni kako bih dodala malo boje nakon zimskog sivila i bijeli i bež kako bi ih mogla kombinirati sa proljetnim bojama u odjevnim kombinacijama. 

Nadam se da će vam ovaj članak i moji About you favoriti sakoa donijeti dozu proljetne inspiracije. 

https://www.aboutyou.hr/c/zene/odjeca/sakoi-101234

hadoka sakoi about you9.jpg hadoka sakoi about you6.jpg hadoka sakoi about you8.jpg hadoka sakoi about you7.jpg hadoka sakoi about you17.jpg hadoka sakoi about you16.jpg hadoka sakoi about you10.jpg
Instagram