<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=325673730927992&ev=PageView&noscript=1" />

Srebrni concept iz Rijeke u svojoj ponudi nudi dekoraciju svih vrsta događaja, izradu predivnih buketa i organizaciju Art&Cheers radionica. 

Srebrni su prvi u Rijeci pokrenuli radionice Art&Cheers radionice od 2 h slikanja i  druženja, s željom da obogate ponudu zabavnog sadržaja u Rijeci, za koju mislim da je savršena kombinacija za druženja. 

Radionice Art&Cheers održavaju se petkom od 18 do 20 sati u Srebrni Studio na adresi M. Krleže 20, na Srdočima u Srebrni showroom-u. 

Radionice slikanja održavaju se uz stručno vodstvo akademske slikarice Zorice Andrić, a u nastavku možete pogledati iskustva s prethodnih radionica. 

Sve informacije o Srebrni radionicama možete pogledati klikom na njihovu web stranicu: 

https://srebrni.hr/

i Instagram profilu: 

https://www.instagram.com/srebrniconcept/

SREBRNI HADOKA7.jpg SREBRNI HADOKA8.jpg SREBRNI HADOKA9.jpg SREBRNI HADOKA5.jpg

Osim organizacije Art&Cheers radionica, Srebrni u ponudi nudi i organizaciju privatnih i tematskih radionica uz  nazdravljanje i slikanje. 

Također, Srebrni organizira i likovne radionice za djecu što je zaista super prilika za druženje za djecu i rođendane malih kreativaca. 

SREBRNI HADOKA3.jpg

Osim što su posebni u vidu Art&cheers radionica, Srebrni se ističu i organizacijom predivnih evenata i dekoracija prostora. 

Neovisno radi li se o malom obiteljskom okupljanju ili velikim eventima za prijatelje, obitelj, poslovne partnere ili kolege,

dekoracije pripremaju detaljno, pazeći na svaku sitnicu!

Sve detaljne informacije i cjenik možete saznati klikom na link: 

https://srebrni.hr/cjenik/

 

SREBRNI HADOKA2.jpg SREBRNI HADOKA4.jpg SREBRNI HADOKA6.jpg

Uz organizaciju evenata, predivnu dekoraciju i radionice, Srebrni se u Rijeci svakako ističe izradom velikih, bogatih buketa cvijeća. 

Buketi su idealni za sve ljubitelje cvijeća jer zaista na svih ostave wow dojam i na taj način dodatno upotpunjuju sve privatne i poslove prilike. 

Osim Srebrni buketa, u ponudi imaju i različita Gift box pakiranja. 

Svaki je Srebrni Gift box različit i poseban kao i osoba koju darivate zato se sadržaj Gixt box pakiranja  dogovara na način da se individualno s njima dogovorite oko budžeta i teme pakiranja. 

Klikom na link možete saznati sve informacije i cjenik za Srebrni bukete i gift box: 

https://srebrni.hr/cjenik

SREBRNI HADOKA1.jpg

Nadam se da vam je ovaj članak poslužio u inspiraciji i da ćete  u Srebrnom naći svoj oblik uživanja u svakom trenutku života. 

https://srebrni.hr/

 

Instagram