<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=325673730927992&ev=PageView&noscript=1" />

U ovom blog postu želim s vama podijeliti naše uspomene s predivnog jesenskog vikenda koji smo proveli u  Termama Tuhelj. 

Terme Tuhelj imaju mogućnost smještaja u Glamping Village Terme Tuhelj, hostelu Vila, kampu Vila  i u hotelu Well, a upravo hotel Well bio je naš dom u predivnom zelenom Zagorju. 

https://www.terme-tuhelj.hr/hr/smjestaj/hotel-well

Prilikom dolaska, auto možete ostaviti na velikom vanjskom parkiralištu koji je besplatan ili u natrkivenoj garaži koja se naplaćuje 40 kn. U blizini recepcije, na ulazu u Glamping Village nalazi se dječji parkić, Art Wall, restoran Dvorac Mihanović, Element bar i tavrena Horizont. 

Nakon check in-a u 14 sati, ljubazno osoblje na recepciji uputilo nas je prema Premium sobi u kojoj smo bili smješteni, a iz sobe s balkona dočekao nas je predivan pogled na vanjski dio bazena Terma Tuhelj i pogled na zelenilo koje okružuje Terme Tuhelj. 

Sobe i kupaonica u Premium sobama su zaista prostrane, a unaprijed su nam pripremili i dodatni krevet za Milu. Inače, ukoliko dolazite s malim bebama i potreban Vam je dječji krevetić za bebe - njega možete iznajmiti i u hotelu tako da ga ne trebate nositi sa sobom. Također,  ukoliko dolazite s dječjim kolicima, ista možete koristiti u cijelom hotelu i na bazenima, a cijeli kompleks je povezan s liftovima tako da se možete lako kretati ako želite izbjeći stepenice. 

U sobi nas je dočekala slatka dobrodošlica s voćem nakon koje smo prvo  krenuli u istraživanje Vodenog planeta Termi Tuhelj. Svi gosti hotela dobiju torbu s ručnicima i ogrtače, a u sobama imate beauty preparate i sušilo za kosu. Zbog toga što je hotel spojen s Vodenim planetom, SpaeVita centrom  i Svijetom sauna s hodnicima, u ogrtačima možete prošetati od soba do svih kompleksa jer je cijeli dio povezan s zatvorenim hodnicima. 

terme tuhelj hadoka3.jpg terme tuhelj hadoka2.JPG terme tuhelj hadoka20.jpg terme tuhelj hadoka9.jpg terme tuhelj hadoka4.jpg terme tuhelj hadoka5.jpg

Unutrašnjost Vodenog planeta  sastoji se od 4 bazena. 

Na početku se nalazi bazen s 4 tobogana za djecu. Temperatura i visina vode je idealna za djecu, a osim tobogana, djeca se jako vesele i prskanju vode iznad tobogana koje se pali u nekoliko vremenskih perioda. 

Mila je nekoliko puta preplivala u krug bazen i onda smo prešli u bazen koji se nalazi sa strane. U tom bazenu su trake za plivanje tako da je taj bazen idealan za vježbanje plivanja. Kiki je u tom bazenu imao i vrijeme za tatu i trening. 

U produžetku se nalazi jedan srednji bazen koji je spojen s većim jacuzzijem, a u nastavku  i najveći unutrašnji bazen u kojem imate nekoliko povišenih mjesta unutar bazena s kojeg djeca obožavaju skakati. Mila je skočila u tom bazenu više od 100 puta i ti trenuci uživanja će joj ostati zauvijek u sjećanju koliko je sretna i uzbuđena bila. Na nekoliko mjesta u najvećem bazenu možete uživati i u masaži u vodi te tako opustiti sve mišiće tijela. 

Taj veliki unutrašnji bazen spojen je s vanjskim dijelom bazena koji radi tijekom cijele godine. Poseban je doživljaj preplivati do tog vanjskog dijela bazena dok si u toploj vodi, a mogu zamisliti kakav je tek doživljaj preko zime ako  je vani snijeg. Vanjski dio bazenskog kompleksa s toboganima -  po zimi ne radi, ali ako vi ili vaša djeca volite tobogane onda će Vam se sigurno svidjeti unutarnji tobogan Black Hole koji će vam omogućiti adrenalinsku vožnju. 

Vodeni planet je odlično organiziran i po pitanju blizine wc-a, svlačionica, tuševa i sušila za kosu.  U blizini se nalazi i teretana tako da svi koji žele i trenirati za vrijeme boravka u Termama Tuhelj mogu nakon treninga osvježenje potražiti u bazenima. Pohvalno je i da osobe s invaliditetom imaju lijepo organiziran pristup bazenima i prostran dio za presvlačenje i wc.

U sklopu bazena nalazi se i Samoposluživanje tako da ako ogladnite ili želite nešto popiti, jelo i piće možete naručiti u tom prostoru. Dio Samoposluživanja je spojen i s vanjskom terasom, a u blizini se nalazi i dječji park. Vidjela sam da su mnogi za ručak uzimali pizzu koja je izgledala jako ukusno tako da bi to bila i naša preporuka.

terme tuhelj hadoka14.jpg terme tuhelj hadoka8.jpg terme tuhelj hadoka6.jpg terme tuhelj hadoka24.jpg terme tuhelj hadoka7.jpg

Mi smo imali puni pansion i organiziran ručak u hotelskom restoranu Lati koji se poslužuje od 12 do 14 sati.

To vrijeme ručka nam je bilo savršeno usklađeno s Milinim dnevnim rasporedom tako da ako dolazite s djecom u hotel Well svakako bih Vam preporučila puni pansion. 

Nakon puno kupanja i skakanja, Mila je jedva dočekala ručak. Hrana je bila jako ukusna i raznolika, tako da sam sigurna da je ponuda za lagani ručak uvijek tako zanimljiva. Ponuda za doručak i večeru je također bila jako bogata i raznolika. U Restoranu Lati imate veliki izbor slanih i slatkih, hladnih i toplih jela.  Uz to, na jednom dijelu je otvoren dio kuhinje tako da ako imate bilo kakvih dodatnih želja, kuhari vam mogu hranu pripremiti ispred vas. Ako dolazite s manjom djecom također imate i veliki izbor jela koja i najmlađima možete ponuditi, a ako vam je potrebno zagrijati jela koja ste za najmlađe pripremili (kašice/ mlijeko), to možete zamoliti ljubazno osoblje u restoranu. 

Ukoliko bi vam u termama Tuhelj više odgovaralo da možete sami kuhati, u tom slučaju bih vam preporučila smještaj u Glamping Village Tuhelj jer u tom slučaju možete imati i vlastiti kuhinju u kućicama. 

Ponudu za Glamping Village Terma Tuhelj možete pogledati na linku ovdje: 

https://www.terme-tuhelj.hr/hr/smjestaj/glamping-village-terme-tuhelj

Nakon ručka, Mila je imala popodnevno spavanje zbog kojeg smo propustili kreativne radionice koje se inače održavaju u hotelu s animatorima. Ukoliko vam djeca nemaju popodnevno spavanje, to je idealno organizirano vrijeme za djecu dok se vi za to vrijeme možete opustiti sami u bazenima, masaži ili sauni. U hotelu Well inače postoji i dječja igraonica koja se taman preuređivala za vrijeme našeg boravka, ali vidjeli smo da je inače super organizirana i zabavna za najmlađe. Odmah pokraj dječje igraonice nalazi se i velika prostorija u kojoj se mogu igrati društvene igre, arkadne igre, kompjuterske igre, biljar i ono sto je i Kikiju bilo najzanimljivije: prostorija u kojoj se može igrati Play Station. 


U produžetku na tom katu nalazi se restoran Lati u kojem smo posebno uživali  kada je bila u ponudi zagorska večera: zapečena purica i mlinci s ljubičastim kupusom. Sva jela su bila prefina, a ta večera, juha od gljiva i zapečene štrukle za doručak naš su favorit restorana Lati. Ukoliko u ponudi za ručak i večeru nemate uključeno i neograničeno piće, želim naglasiti da su cijene pića (pivo, vina i prirodni sokovi npr) iznenađujuće pristupačne cijenom s obzirom na to da se radi o hotelskoj usluzi. Iz restorana Lati pruža se pogled na vanjski dio bazena i zelenilo,  prostor jako prostoran,  tako da sam sigurna da ćete naći svoj kutak mira i uživanja u doručku, ručku i večeri. 

Nakon večere za djecu se organiziraju zabavne večeri. Vikend kada smo mi bii u hotelu Well imali su organizranu večer s mađioničarem i disco s Minnie i Mickey. Vikendom bazeni i saune rade do 24 sata tako da nakon večere možete uživati u završetku večeri  i na bazenima ili u saunama. 

terme tuhelj hadoka22.jpg terme tuhelj hadoka12.jpg terme tuhelj hadoka10.jpg terme tuhelj hadoka13.jpg terme tuhelj hadoka21.jpg terme tuhelj hadoka11.jpg

Mi smo svaki slobodan trenutak boravka koristili za uživanje u bazenima, a s obzirom na to da se Vodeni planet nalazi ispod Svijeta sauna Kiki i ja smo se mijenjali u čuvanju Mile tako da je svatko od nas imao i vrijeme za sebe u Svijetu sauna. Posebno bih istaknula dio u Svijetu Sauna gdje se nalazi Panoramska sauna i jacuzzi. Po tom dijelu mira i uživanja najviše ću pamtiti #vrijemezamamu koje sam imala u Termama Tuhelj. Posebno iskustvo bila je i antistres masaža koju sam imala organizirano u trajanju od 40 minuta. Nakon masaže bila sam preporođena i svakako bih i vama preporučila da vrijeme u Termama Tuhelj iskoristite i za masažu. 

Za obiteljsko uživanje posebno je zanimljiva ponuda Obiteljskog saunanja i masaže za najmlađe u Termama Tuhelj. Naime, srijedom i subotom od 10 do 12 sati u Svijet sauna možete ući s djecom. Ovo je bilo prvi put da je Mila bila u sauni i s njom smo isprobali najblažu saunu u kojoj je vrijeme boravka neograničeno, a posebno bih preporučila boravak u sauni s najmlađima kojima mirisi u sauni i para može pomoći za pročistiti dišne puteve. 

Još jedna ponuda u Termama Tuhelj koja me posebno oduševila je Tuhi masaža u čokoladi i Tuhi beauty tretmani za najmlađe. Mislim da je to predivan način zajedničkog opuštanja s djecom. Na linku možete pogledati ponudu Termi Tuhelj za masaže

https://www.terme-tuhelj.hr/docs/default-source/ceniki-storitev/spaevita/wellness-hr-slo.pdf

 

 

terme tuhelj hadoka1.JPG terme tuhelj hadoka15.jpg terme tuhelj hadoka16.jpg terme tuhelj hadoka17.jpg terme tuhelj hadoka18.jpg terme tuhelj hadoka23.jpg

Posebno bih izdvojila pogodnost i cjelodnevnog kupanja, saune i masaže koja s obzirom na položaj Termi Tuhelj može biti idealna opcija i za jednodnevne izlete. 

Tu ponudu možete pogledati na linku: 

https://www.terme-tuhelj.hr/docs/default-source/ceniki-storitev/vodeni-planet/hrv-slo.pdf

 

Zahvalna sam da smo imali predivan vikend u Termama Tuhelj i uživali smo u svakoj sekundi boravka. 

Ljubazno osoblje, udobnost sobe, raznolikost sadržaja i za odrasle i za  najmlađe razlozi su zbog kojih se veselimo ponovnom dolasku u Terme Tuhelj. Ako planirate dolazak u Terme Tuhelj u Jesenskom all inclusive periodu od 24.-29.10. Ili od 1.-3.11.2021. uz kod HADOKA10 možete ostvariti popust od 10%. 

Ponudu možete pogledati na ovom linku: 

https://www.terme-tuhelj.hr/hr/aktualna-ponuda/hotelski-paketi/podrobneje/jesenski-all-inclusive?utm_campaign=&utm_medium=link&utm_source=hadoka.hr&utm_content=all-inclusive-jesen

 

Ukoliko Vas zanimaju sve ponude smještaja u Teramama Tuhelj to možete pogledati na linku: 

https://www.terme-tuhelj.hr/hr/aktualna-ponuda/hotelski-paketi

 

Nakon check out-a iz hotela Well u 11 sati, odlučili smo za kraj našeg boravka u Zagorju napraviti kratki izlet. Ukoliko dolazite u Terme Tuhelj, dolazak svakako možete iskoristiti i za posjet: 

Vuglec Breg 

Muzej Krapinskih neandertalaca

Dvor Veliki Tabor 

Muzej Staro selo Kumrovec 

Spomenik Seljačkoj buni i Matiji Gupcu 

Dvorac Oršić - Muzej seljačkih buna 

Staza kroz krošnje Zelengaj 

Dvorac Empirej 

Heli centar Toplice

, a za još dodatnih ideja možete pogledati web stranicu https://visitzagorje.hr/

 

Na Instagram profilu @hadoka.hr možete pogledati naše video snimke koje vam mogu dati još bolji uvid u Terme Tuhelj, kao i nagasak sa svim sačuvanim storyijima koje smo napravili za vrijeme boravka u Termama Tuhelj. https://www.instagram.com/hadoka.hr/?hl=hr

Hvala Termama Tuhelj na prilici za suradnju. Uživali smo u svakom trenutku i jedva čekamo opet doći. 

Sretan put svima koji se spremate za boravak u Termama Tuhelj i želimo Vam puno uživanja. 

Web stranica Terme Tuhelj: https://www.terme-tuhelj.hr/

Instagram Terme Tuhelj: https://www.instagram.com/terme_tuhelj/?hl=hr

 

terme tuhelj hadoka19.jpg
Instagram