<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=325673730927992&ev=PageView&noscript=1" />

WearIt_design je hrvatski brend koji u ponudi ima izradu majica i modnih dodataka sa raznim slikama, tekstovima, slovima ili inicijalima.

Većinom su ideje tiska njihove, ali ako imate svoju ideju za tisak možete im se slobodno obratiti s upitom za izradu te će vam oni u ljubaznom tonu i u brzom roku  odgovoriti.

Ukoliko me pratite od kad sam postala mama, onda sigurno znate i da sam tada shvatila važnost vremena za mamu te se tako stvorio i #vrijemezamamu koji sam na društvenim mrežama počela koristiti za sve situacije kada sam imala vrijeme za sebe. 

Upravo WearIt_design izradio mi je tada kozmetičku torbicu na kojoj je tiskan #vrijemezamamu i od tada tu torbicu svakodnevno koristim. 

Tisak je i nakon 4 godine jednak kao i prvog dana tako da i osobno mogu potvrditi da su svi njihovi proizvodi kvalitetno izrađeni. 

U ovom članku prikazat ću Vam svoje WearIt_design ljetne favorite, a cijelu njihovu ponudu možete pogledati na njihovim društvenim mrežama: 

 https://hr-hr.facebook.com/wearitdesigniizradamajica/

https://www.instagram.com/wearit_design/?hl=hr

wearit design hadoka1.jpg wearit design hadoka2.jpg wearit design hadoka3.jpg wearit design hadoka6.jpg wearit design hadoka7.jpg wearit design hadoka4.jpg wearit design hadoka5.jpg
Instagram