<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=325673730927992&ev=PageView&noscript=1" />

Moj najdraži odjevni komad je haljina. Da mogu, imala bih haljine u svim mogućim kombinacijama boja i uzoraka, ali od kada biram odjeću po Casule Wardrobe načinu, naučila sam se ograničiti u broju haljina koje biram u svom ormaru te sam s godinama shvatila koje haljine su mi ključen u svakoj sezoni godine. 

Posebna kategorija su svečane haljine i tu sam isključila mogućnost ponavljanja haljina jedino ako je pršlo nekoliko godina od kada sam neku haljinu nosila za svečaniju priliku. 

U ovom čanku možete pogledati moje favorite About you haljina koje sam izdvojila za svečane prigode i pamučne, laganije haljine koje su idealne za svakodnevne potrebe. 

Haljina u bijeloj i crnoj boji su moj ljetni must have, uz haljine s prugicama, haljine u žarkim bojama: zelena ili roza, haljine s cvjetnim uzorkom i haljine s dodatkom čipke. 

To su haljine koje zadnjih godina biram za ljeto i možda nikad nisam imala manje haljina u ormaru, ali uz Capsule Wardrobe način biranja, nikad se nisam od tada zapitala: Nemam šta obući....

jer za sve ljetne prigode: odlazak na plažu, odlazak na ručak, odlazak na večeru ili u večernje šetnje, odlazak na posao ili na svečanosti uvijek znam koja haljina je za koju prigodu. 

Nadam se da će vas ovaj članak potaknuti da kupujete smisleno i organizirano i da će vam moji modni favoriti pomoći u vašoj modnoj inspiraciji. 

 

ljetne haljine1.jpg ljetne haljine5.jpg ljetne haljine8.jpg ljetne haljine7.jpg ljetne haljine10.jpg ljetne haljine11.jpg ljetne haljine12.jpg ljetne haljine13.jpg ljetne haljine14.jpg ljetne haljine2.jpg ljetne haljine3.jpg ljetne haljine4.jpg ljetne haljine6.jpg ljetne haljine9.jpg
Instagram