<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=325673730927992&ev=PageView&noscript=1" />

Možda Vam ljetne jakne nisu prvi komad odjeće o kojem razmišljate kada planirate kupnju ili pripremu ljetne odjeće,ali s obzirom da smo ovo ljeto započeli s putovanjem na Pag kada je bilo hladnije vrijeme...to me potaknulo da napišem jedan članak o Capsule Wardrobe ljetnoj opciji za jakne. 

U ovom članku možete pogledati moje prijedloge za ljetne jakne koje će Vam biti Idealna opcija za istraživanje gradova, večernje šetnje ili česte promjene temperatura zraka iz klimatski rashlađenih prostorija... jer nekad se ljeti više smrznem u vožnji raznim prijevoznim sredstvima (katamaran ili trajekt) nego zimi kada očekujem niže temperature. Uz to, ljeto je vrijeme kada krajem lipnja kreću sniženja u mnogim dućanima tako da je to i najpovoljnije rješenje za kupnju jakni iz prethodnih sezona. U ovom članku možete pogledati primjere za 5 stilova ljetnih jakni koje i sama biram svakog ljeta. 

1. prijedlog na listi je TRAPER JAKNA

Za Milu i sebe na Pag sam nam uzela traper jakne koje su super opcija jer ih možete nositi i u sportskoj i u elegantnijoj prigodi, a znala sam da nas očekuje i hladnije vrijeme i vožnja trajektom. Traper jakna su nam prvi izbor za jakne u periodu od proljeća do ljeta, a ukoliko želite dodati još malo boje u ljeto, ima jako puno opcija i traper jakni u bojama.

jakne ljeto hadoka1.jpg jakne ljeto hadoka2.jpg jakne ljeto hadoka3.jpg

2. prijedlog za ljetne jakne su LANENI SAKOI u zemljanim tonovima ili žarkim, veselim bojama koje mogu podignuti svaku kombinaciju.

jakne ljeto hadoka4.jpg jakne ljeto hadoka5.jpg jakne ljeto hadoka6.jpg jakne ljeto hadoka7.jpg

3. prijedlog su CARGO jakne koje mogu biti super opcija kada je hladnije vrijeme preko ljeta jer su lagane, mogu se lako kombinirati i iznad haljinica, traper hlačica ili kombinezona.

 

jakne ljeto hadoka10.jpg

4. prijeldog za jakne su BOMBER jakne u pastelnim bojama.

Bomber jakne možete također nositi i u sportskoj i u elegantnijoj prilici jer se vrlo jako kombiniraju. 

Mi Bomber jakne imamo u rozim nijansama, a super opcija su i u maslinastoj boji. 

jakne ljeto hadoka9.jpg jakne ljeto hadoka8.jpg

5. prijedlog za ljetne jakne su pamučne duže KOŠULJE koje se mogu nositi i preko kupaćeg i preko haljina. 

Inače su KOŠULJE HALJINE na duže rukave jedan od super capsule wardrobe ljetnih rješenja

jer u istom komadu odjeće možete imati i haljinu i košulju, što vam omogućava da s jednim odjevnim komadom imate više mogućih kombinacija. 

hadoka ljetne jakne.jpg jakne ljeto hadoka12.jpg jakne ljeto hadoka13.jpg

Za 5. prijedlog sam htjela istaknuti primjere ljetnih jakni koje se mogu nositi u svečanijim prilikama. 

Ove sezone su posebno zanimljiviji svi odjevni komadi sa dodatkom perja ili cirkona te je zato jedan od mojih prijedloga svakako satenski sako sa perjem u crnoj ili bijeloj boji. 

Uz to, kao jedan od tradicionalnih  komada koji je svakog ljeta prisutan svakako bih istaknula kimono koji možete iskoristiti za svečanije prilike i preko dana i za večernje prilike. 

Nadam se da vam se svidio ovakav koncept članka i da ste dobili modnu capsule inspiraciju za ljeto. 

hadoka kimono .jpg jakne ljeto hadoka11.jpg
Instagram