<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=325673730927992&ev=PageView&noscript=1" />

BOUVIER - Rose Revival - recenzija

Obožavam inspirativne priče pa sam se, čim sam čula za Maju, dvadestčetverogodišnju magistru komunikologije i za Bouvier, novi luksuzan, hrvatski  kozmetički brend stvoren uz pomoć bakinih receptura, odmah i zaljubila.

1. PRIČA 
Sve je počelo jednostavnim pitanjem – zašto prirodna kozmetika ne bi istodobno bila i luksuzna? Nakon godina izrade recepta sa bakom i maštanja o proizvodima prirodne kozmetike koja dolaze u predivnim staklenim ambalažama, Maja se odlučila na pokretanje vlastitog brenda. A kada se prepustimo mašti, cijeli svemir se usmjeri na ostvarenje naših snova.  Financijska sredstva prikupila je tako što je dobila stipendiju, Jacqueline Kennedy Bouvier inspirirala ju je za ime, duboko je udahnula i punog srca i nade  krenula je njena priča.

IMG_3122.jpg

2. PROIZVOD : Rose revival regenerativna krema s hijaluronom
Formula kreme pomaže nam da  obnovimo i revitaliziramo stanice kože lica, zaglađuje nam nepravilnosti, povećava kvalitetu i besprijekornost tena.  Također,  svojim anti-age učinkom vraća nam prirodnu čvrstinu lica i poboljšava stanje i izgled kože.  Uklanja znakove umora na  licu i svakodnevnim korištenjem  pomaže nam u njezi i hidratizaciji kože lice.


3. NAMJENA 
Ova dnevna kremica  namjenjena je svim tipovima kože. Prema zadnjim provjerama ja imam mješoviti tip kože lica sa masnijom i sjajnijom T –zonom,   sa suhim  obrazima i područjem  oko očiju koje je suhasto i osjetljivo, ali I  prepuno bora smijalica :)


4. PAKIRANJE
Kremica je zapakirana u staklenoj, prozirnoj bočici koja na vrhu ima metalnu pumpicu. Ja sam naručila pakiranje koje osim kremice sadrži narukvicu i svijeću. S obzirom da sam veliki obožavatelj svijeća odmah sam se oduševila  tim pakiranjem. Roza  kutija  u kojoj su posloženi proizvodi  dolazi umotana sa  bijelom mašnom.  Upravo zbog tog divnog izgleda, a i zato jer se u pakiranje može dodati i personalizirana porukica,  ovo pakiranje je i odlična ideja za poklon.  Zbog divne kombinacije bijele i roze boje kutija divno izgleda i na noćnom ormariću koju koristim za odlaganje svih dragih sitnica.

IMG_3168.jpg

5. CIJENA
Redovna cijena tog pakiranja je 249,00 kn, a snižena cijena koja je još uvijek dostupna je 189,00 kn. Ukoliko SE  odlučite na pakiranje koje sadrži samo  kremicu za lice ona će vam doći u rozoj pravokutnoj kutijici na kojoj će također biti izvezana bijela mašnica.  Redovna cijena tog pakiranja je 188,00 kn, a sve dok traje sniženje,  krema se može kupiti po cijeni od 138,00 kn.

6. INGREDIENTS 
Glavni sastojci kreme  su ružine latice. Naučila sam već da  ruža nije samo kraljica cvijeća  zbog izgleda nego je i najcjenjeniji prirodni sastojak. Iznenadila sam se kada sam pročitala da je za 1 l ulja potrebno čak 5 tona latica koje se beru prije zore jer je u to vrijeme postotak ulja najveći, stoga da, zaista nije ni čudo koliko je prirodna kozmetika cijenjena. Ružine latice  sadrže vitamice A, C i E,  prirodne kiseline  i  bioflavonoide, koji bez obzira djeluju li zasebno ili zajedno s vitaminom C suzbijaju alergije, ublažuju upale te ojačavaju kolagen i vezivna tkiva.
Također, krema je kombinacija i ovih sastojaka:  plod divlje ruže, ružino drvo, eterično ulje ruže, ruža geranija, cvjetna vodica ruže, kukui, jajoba, sjemenke marelice i grožđa, vitamin E i  hijaluron koji koži pruža vlagu. Više o opisu svih sastojaka možete pročitati na bouvier stranici ovdje. Krema ne sadrži parabene, silikone ni mineralna ulja. Prirodnu kozmetiku zato cijenimo još više jer sadrži sastojke koje  zbog prirodnih svojstava  niti jedna kemijska supstanca ne može zamijeniti.

7. MIRIS
Čim sam otvorila kutijicu i pritiskom na pumpicu prvi put nanijela kremu  na ruku odmah sam osjetila predivan miris ruže. Znači ne preintenzivan miris nego baš onako taman miris koji volim  osjetite dok nanosim kremu na lice. A upravo to  buđenje u mirisu ruža dok se kavica kuha najdivniji mi je dio jutra. 

8. TEKSTURA
Krema je nježne roze boje, glatke teksture, lako se upija i ostavlja baršunasti trag na koži. 

 

FullSizeRender (1).jpg

9.  KAKO I KADA  JE KORISTIM
Jednim pritiskom na metalnu pumpicu na vrhu proizvoda izađe mi  dovoljna količina kremice za cijelo lice i dio vrata koji uvijek mažem prilikom nanošenja dnevne kreme. Kremu nanosim nakon jutarnjeg umivanja i čišćenja lica. S obzirom da je krema brzoupijajuća već nakon  minute mogu na na lice nanijeti  i  make up. Osim ujutro, kremu nanosim i u popodnevnim satima. Nakon što dođem doma poslije posla, skinem šminku, očistim lice i nanosim ovu kremicu  te joj puštam  da mi obnovi lice. I misli također. 

10. GDJE SE MOŽE NARUČITI 
Krema se može nabaviti u web shopu na stranicibouvier, a brend možete pratiti na facebook stranici Bouvier i instagram profilu. 

FullSizeRender (3).jpg

Upravo zbog svog učinka, zbog hidratacije koju pruža mom licu, divne amabalaže i mirisa, ova kremica se našla i u mojim favoritima travnja, a dok sam snimala video dogodilo se da sam pomislila i kako bi ideja o njihovoj kremi za ruke bila divna. Do tada, Maja nam je najavila proširenje Rose revival linije, kao i kreiranje novog proizvoda – seruma na bazi chia sjemenki te linije namijenjene  muškarcima. Sretno Maja i sretno Bouvier.
A vama želim da slijedite svoje snove i  da iz ovakvih primjera shvatite da je sve moguće.
Zamislite, vjerujte i usudite se.
Voli vas Hana 

Instagram