<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=325673730927992&ev=PageView&noscript=1" />

Za restoran Eva, autohtoni goranski restoran saznala sam zahvaljujući dragoj Iri sa insta profila travel_with_style_ira  (koja je nedavno otvorila i blog koji možete pogledati ovdje) pa smo prema njenoj preporuci odlučili probati njihove goranske  delicije i hvala joj na tome.  U ponudi imaju stvarno velik izbor jela i sigurno sam da će svatko pronaći neko jelo koje će mu najbolje odgovarati uz uživanje u predivnom pogledu na Lokvarsko jezero. 
MI smo oduševljeni i sa pogledom, i sa parkićem za djecu koji je odmah do terase i sa hranom. 
Kiki je jeo kobasice sa palentom, a ja sam se odlučila na lovački kruh sa gulašem od divljači u kombinacji sa šumskim voćem. Daaaaa, toliko fino paše kombinacija gulaša i šumskog voća da ni ja nisam mogla vjerovati.  Za kraj, odlučili smo se zasladiti i sa štrudlom od šumskog voća koja je bila taaakooooo mekana i topla da je još uvijek sanjamo i jedva čekamo ponovo  uživati u Lokvama. 

Ako vas zanima više detalja o restoranu Eva možete pogledati i ovdje , a tamo možete i prespavati. Zamislite samo  koliko je  divno buđenje uz kavu i štrudlu i ovaj predivan pogled....Uz takve uvjete i ja bih se više voljela buditi ujutro.

Instagram