Zobena kaša (2 dcl mlijeka i 2 lice zobenih mekinja ukuhati sve dok se smjesa ne zgusne) uz jagode, maline, borovnice i listiće badema
Zobena kaša uz bademe, orahe, borovnice i jagodu
Skuhati kompot od 3 jabuke. Dio jabuka iz kompota iskoristiti za granolu u kombinaciji s jogurtom i kokosom
Recept za granolu je na web stranici i nekad granolu radim bez meda.
Dio jabuka iz kompota ostaviti u frižideru i iskoristiti za drugi dan uz zobenu kašu. U posudu staviti prvo skuhane jabuke i usitniti ih vilicom te onda pomiješati sa zobenom kašom. Na vrhu staviti jagodu, kokos i listiće badema.
Zobenu kašu skuhati večer prije i nakon što se ohladi, staviti u frižder preko noći.
Ujutro staviti na vrh borovnice i listiće badema. Super opcija kada ujutro nemamo vremena za pripremu doručka, a okusom i teksturom je slično pudingu.
Zobena kaša, borovnice, kokos i maline (odmrznute)